Oto Yıkama ve Bakım

Köpük Araba Yıkama Şampuanı 3.2 oz Köpük Araba Parlatma Sıvısı Yüksek Konsantrasyonlu Güvenli Ve Nötr Formül Araba Şampuanı Oto Lastiği İçin

₺50.67 ₺72.28
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w510204

Kullanımı kolay ve geniş bir uygulama yelpazesi ile, araçlarının en iyi şekilde görünmesini sağlamak isteyen her otomobil tutkunu için mükemmel bir seçimdir.

Ürün net içeriği: 95 ml / 3.2 oz

Ürün raf ömrü: 3 yıl

Ürün fonksiyonları: temizlik, bakım, parlatma

Ürün Listesi:

1 adet x Araba Yıkama Şampuanı

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Gelişmiş Formül: Kiri, kuş pisliğini, inatçı asfaltı ve daha fazlasını yok etmek için güçlü bir temizleme performansı sağlayan nihai köpüren oto yıkama şampuanını keşfedin.

2.Boya Koruma: Gelişmiş formülü, boyaya zarar vermeyecek veya balmumu veya seramik kaplamaları çıkarmayacak koruyucu bir kaplama oluşturarak size uzun süreli bakım avantajları sağlar.

3.Parlak görünüm: Köpüklü oto yıkama şampuanımızla, parlak ve cilalı bir arabayı korumanın sırrı elinizin altında.Formülümüz, parlak ve etkileyici yeni bir görünüm için güvenilir ve etkili bir çözüm sağlar.

4.Kolay ve Verimli Temizlik: Aracınızı temizleyen zengin bir köpük oluşturmak için herhangi bir sprinkler kullanarak zamandan ve paradan tasarruf edebilirsiniz. minutes.It aracınızı bu yüksek konsantrasyonlu sıvı ile yıkamak için her seferinde sadece 3-5 kapak gerekir.

5.Çok Yönlü Temizlik: Lastikleri, camları, farları ve diğer otomobil parçalarını kolaylıkla temizleyebilir.Geniş kullanım ve uygulama yelpazesi, onu çok amaçlı mükemmel bir temizlik çözümü haline getirir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Ürün Hacmi : Temiz
  • Model Numarası : Oto Yıkama Şampuanı
  • Kaynak : Anakara Çin