Oto Yıkama ve Bakım

60ml Plastik Renovator Kaplama Otomatik Plastik Lastik Tamir Temiz Geri Parlak Siyah Parlaklık Mühür Aydınlatmak Geri

₺84.58 ₺108.42
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w521789

Mermi Noktaları:

1、Hızlı İyileşme: İç tamir maddesi malzemenin gözeneklerine derinlemesine nüfuz eder, anında parlar, yaşlanmayı yavaşlatır ve yüzeye zarar vermeden kirleticileri kolayca siler.

2、Yüksek koruma: Çevre dostu üst düzey kaplamalı bu deri temizleyici koruyucu bir tabaka sağlar ve aşırı ısı ve güneş ışığı nedeniyle aracınızın solmasını önler.

3、Güvenli ve zararsız: Çevre dostu malzemelerden yapılmış, yağsız formül, zararsız ve kokusuz, arabanıza veya diğer deri ürünlerinize zarar vermez.

4、Yeni Görünüm: Uzun süreli parlaklık için parlaklık ve mükemmel parlaklık yaratan bu oto tamir sıvısı ile aracınızın dışını ve içini yeni bir görünüme dönüştürün.

5、Yaygın olarak Kullanılan: Otomotiv iç tamir sıvısı, panolar, kapı çerçeveleri, kapı panelleri, lastikler, pedallar ve pürüzsüz deri ürünler gibi otomotiv parçaları için kullanılabilir.

Tanım:

Araba iç tamir maddesi çevre dostu malzemelerden yapılmıştır, yağsız formüllüdür, zararsız ve tatsızdır, koruyucu bir tabaka oluşturmak için yüzeyin derinliklerine nüfuz edebilir ve gösterge panelleri, kapı çerçeveleri, kapı panelleri, lastikler, pedallar ve diğer otomobil parçaları için kullanılabilir.

Belirleme:

Adı: Araba Tamir Ajan

Kapasite: 60 ml

Ambalaj Listesi:

Araba Tamir Maddesi*1

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Hacmi : Onarım özü