Oto Yıkama ve Bakım

Kalafat Bant Kalafat Bant Banyo Kalafat Kendinden Yapışkanlı Küvet Ve Duvar Sızdırmazlık Bandı Kalafat Mühürleyen Kalafat Şerit sızdırmazlık bandı

₺90.35 ₺180.89
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w549361

Kalafat bandımız tezgah üstü için mükemmel bir çözümdür gaps.It çevre standartlarına uygundur, nem ve su geçirmezdir ve çivi veya vida gerektirmez.Ayrıca, evinizin görünümünü etkilemez.Dağınık kalafata elveda deyin ve kullanımı kolay bantımızla profesyonel bir bitişin tadını çıkarın.

Özellikler:

Ürün Adı: Kalafat Bandı

Ürün malzemesi: PVC

Ürün boyutu: yaklaşık 8x8x3.8 cm / 3.15x3.15x1. 5 inç

Ürün Listesi:

1x Doldurmayı Bant

Notlar:

Izin lütfen 0.5 cm/0.20 in hata nedeniyle manuel ölçüm.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, anlayabiliyorum umuyoruz.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Çevre Dostu Kalafat Bandı: Çevre dostu PVC malzemeden üretilen kalafat bandımız çevre standartlarına uygundur.Sağlıklı ve dayanıklı özellikleri, boşlukları ve çatlakları kapatmak için güvenli bir çözüm sağlar

2.Neme Dayanıklı Hijyen: Neme ve suya dayanıklı, toz oluşturmayan, neme ve deformasyona karşı mükemmel dayanıklılığa sahip kalafat bandımızla zahmetsizce temiz ve hijyenik tutun.

3.Kolay Kurulum: Artık delik açmak veya zarar vermek yok surfaces.By pürüzsüz, kuru yüzeylere hafifçe bastırarak kalafat bandı, çivi veya vida gerektirmeyen zahmetsiz ve hızlı bir kurulum sağlar.

4. İşaretsiz Yer Değiştirme Çözümü: Bu kalafat bandı, soyduğunuzda iz bırakmaz veya duvarlara zarar vermez.Görünümü etkilemeden istediğiniz zaman sökebilir veya değiştirebilirsiniz.

5.Boşlukları veya Çatlakları Kapatın: Doldurma bandımızı kullanarak evinizin etrafındaki boşlukları ve çatlakları kolaylıkla çözün.Tezgah boşluklarını, lavabo kenarlarını, duvar çatlaklarını ve daha fazlasını kapatmak için mükemmeldir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin