Oto Yıkama ve Bakım

Araba Yenileme Maddesi 100ml Araba Kaplama Maddesi Otomotiv İç Restorasyon Kaplama Maddesi Kaplama Bakım Maddesi Araba

₺136.74 ₺170.83
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w529906

Araç Gösterge Paneli restoratörümüzle aracınızın içini canlandırın!Servis ömrünü etkili bir şekilde uzatın ve daha temiz ve düzenli bir sürüş deneyimi yaratın.Kullanımı kolay, araba meraklıları için olmazsa olmaz bir çözümdür.

Belirleme:

Ürün kapasitesi: 100 ml

Raf ömrü: 3 yıl

Amaç: Bu ürün, dekoratif parçaların solması gibi yaşlanma olaylarını etkili bir şekilde çözebilir ve yeni rengi geri yükleyebilir.

Talimatlar:

1. Yüzeyi temizleyin ve kurulayın.

2. Yüzeye eşit şekilde uygulayın.

3. Fazla kalan kısmı mikrofiber bir havluyla silin.

Ambalaj Listesi:

Araç İç Restoratör*1 adet

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Dönüşümsel Etkiler: Aracınızın iç mekanını araç iç mekan restoratörümüzle canlandırın.Yeni rengini geri yükleyerek ve hizmet ömrünü etkili bir şekilde uzatan koruyucu bir tabaka ekleyerek aracınıza yeni bir hayat verin.

2.Parlaklığı ve rengi Geri Kazandırır: Araç iç onarıcımızı kullanarak aracınızın içini kolayca canlandırın ve temizleyin.Hafif oksidasyonu, kiri, balmumu kalıntılarını ve daha fazlasını kolayca temizleyerek daha temiz ve düzenli bir araba elde edin.

3.Geniş Uygulama: Araç iç mekanımızın çok yönlülüğünü yaşayın Restorer.It araba koltuklarını ve gösterge panolarını ve kanepeler, sandalyeler, cüzdanlar ve daha fazlası gibi deri yüzeyleri etkili bir şekilde temizler, bu da temizlik kitiniz için olmazsa olmaz bir üründür.

4.Kullanımı Kolay: Zahmetli araba temizleme eğitimlerine elveda deyin.Araç iç onarıcımız durulama veya parlatma gerektirmez; sadece püskürtün ve bir havlu veya süngerle silin.Aracınızın içi için endişesiz ve rahat bir temizlik deneyiminin keyfini çıkarın.

5.Rakipsiz Parlaklık Geliştirme: Özel olarak geliştirilmiş restoratörümüzle aracınızın içini onarın ve besleyin.Eşsiz formülü parlak bir yüzey oluşturur, yüzeyleri gençleştirir ve aşınma ve yıpranmayı önler.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Malzeme Türü : Sıvı
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Öğe Türü : Plastik ve Kauçuk Bakımı
  • Ürün Hacmi : 100ml
  • Özel Özellikler : Araba iç restoratörü