Oto Yıkama ve Bakım

Araba temizleme sıvısı Sıvı Otomatik Temizleyici Su Ücretsiz Araba Yıkama Leke Çıkarıcı Su Ücretsiz Anında Uzun Ömürlü Tüm Amaçlı Araba

₺207.34 ₺414.68
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w518756

Araç Temizleme Sıvısı, aracınızdaki kir, toz, yağ ve diğer birçok kirleticiyi temizleyen güçlü bir çözümdür veya motorcycle.It aracınıza temiz bir görünüm ve parlak bir görünüm kazandırır.Bu ürünü evde veya yolda kullanarak zamandan ve paradan tasarruf edebilirsiniz.Sadece püskürtün, silin ve keyfini çıkarın.Araba Temizleme Sıvısının kullanımı kolaydır ve taşıması kolaydır.Arabanızın veya motosikletinizin harika görünmesini sağlamak için ihtiyacınız olan her yere götürün.

Belirleme:

Ürün adı: Araba Yıkama Sıvısı

Boyutu: yaklaşık 8 * 8 * 20 cm| 3.14 * 3.14 * 7.87 inç

Form: Sıvı

Fonksiyon: Hızlı cam, su geçirmez, koruyucu, leke tutmaz ve oksidasyona dayanıklı

Kapasite: 500 ml

Ambalaj Listesi:

Araba Yıkama Sıvısı * 1

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Zamandan ve Paradan Tasarruf: Kaplama araba yıkama sıvısı, arabanızda koruyucu bir tabaka oluşturarak temiz bir görünüm oluşturur ve minimum çabayla kir ve tozu önler.

2.Uzun Ömürlü Parlaklık: Araba Temizleme Sıvısı, su lekelerini, oksidasyonu ve diğer birçok kirleticiyi gidermek için nanoteknoloji kullanır ve birkaç ay süren koruyucu bir kaplama oluşturur.

3.Uygun Maliyetli: Araba Temizleme Sıvısı, kirin arabanızdan kaybolmasını sağlayan harika bir üründür paint.No arabanızı daha fazla yıkamak veya temizlemek.Üzerine püskürtün ve parıltıya hayran kalın.Araba Temizleme Sıvısı, aracınızın görünümünü korumanın en hızlı ve en uygun maliyetli yoludur.

4.Yaygın Olarak Uygulanabilir: Bu otomatik temizleme sıvısı, herhangi bir dört tekerlekli araca, minibüse veya minibüse uygulanabilen çok yönlü bir çözümdür. vessel.It toz, çamur ve çizikleri ortadan kaldırır ve pürüzsüz ve koruyucu bir tabaka bırakır.Bu sıvı, herhangi bir aracın parlaklığını geri kazanmak ve korumak için mükemmel bir çözümdür.

5.Taşıması Kolay: İster bir yolculuğa ister bir iş gezisine çıkın, bu araba yıkama ile arabanızı her zaman en iyi koşullarda tutabilirsiniz liquid.It küçük ve taşınabilirdir, bu nedenle bagajınızda fazla yer kaplamaz veya car.It ayrıca araba yapan rahat bir tutuşa sahiptir kolay ve eğlenceli yıkama.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Ürün Hacmi : Kaplama kristal
  • Ürün Ağırlığı : 500/520g
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Harici Test Sertifikası : ce