Oto Yıkama ve Bakım

1 Adet Basınçlı Yıkama Uzatma, Evrensel Mızrak Genişletici M22 1/4 İnç Hızlı Bağlantı Güç Yıkayıcılar

₺190.02 ₺321.91
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w515937

Geniş Uygulama: Yüksek basınçlı yıkayıcı uzatma çubuğu, ev temizlik işlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.Bu 17 inçlik püskürtme çubuğuyla donatılmış pencereler, güverteler, çatılar, arabalar ve çitler gibi ulaşılması zor yerleri temizlemek kolaydır.

ÜSTÜN KALİTE: Basınçlı yıkama tabancası çubuğu, yüksek kaliteli paslanmaz çelikten (gövde) ve pirinçten (her iki uçtan) yapılmıştır.Tamamen metal konstrüksiyon, uzatma çubuğunun kırılma, paslanma veya paslanma olasılığını azaltır.

Güçlü Dayanıklılık: Bu gümüş uzatma direği kolayca yüksek basınca dayanabilir.4000 psi'ye kadar basınca dayanabilir.profesyonel temizlik işleri için mükemmeldir.

KOLAY bağlantılar: Yüzey temizleyicileri, şasi temizleyicileri, köpük topları, basınçlı yıkama tabancaları, hortumlar, Nozul uçları ve adaptörler dahil olmak üzere piyasadaki çoğu basınçlı yıkama aksesuarıyla uyumlu evrensel M22 14mm erkek-1/4 hızlı bağlantı dişi.

Renk: gümüş

Malzeme: Paslanmaz çelik

Paket içeriği:

1 x Yüksek Basınçlı yıkayıcı Uzatma

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin