Oto Yıkama ve Bakım

Araba Tekerlek Temizleyici Sprey Araba Detaylandırma Jant Temizleyici Sünger Ve Bez İle Yüksek Kaliteli Araba Fren Toz Sökücü Oto Aksesuarları

₺140.84 ₺281.86
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w548783

Mermi Noktaları:

1. Güçlü Temizleme Gücü: Bir dizi doğal bileşenden elde edilen tekerlek temizleyici spreyimiz, tekerleklerinizdeki inatçı kir, kir, fren tozu ve yol kalıntılarını etkili bir şekilde temizlemek için tasarlanmıştır.

2. Kullanımı Kolay: Çözeltiyi tekerleklerinize püskürtün, birkaç dakika bekletin, ardından birlikte verilen sünger ve bezle kiri silin.Bu sorunsuz süreç size değerli zaman ve enerji tasarrufu sağlar.

3. Etkili Bileşen: Bu sprey çeşitli tekerlek tiplerinde kullanılabilir, bu da alaşım, krom, boyalı ve more.It tekerlek yüzeylerini çizmeden veya matlaştırmadan temizleyen nazik ama etkili bir bileşene sahiptir.

4. Geniş Uygulama: Araba Tekerleği Temizleyici Spreyimiz, jantları, jant kapaklarını, kaliperleri parlatmaktan bisiklet, motosiklet ve dış mekan ekipmanlarını temizlemeye kadar geniş bir kullanım yelpazesi sunar ve bu da onu çeşitli metal yüzeyler için çok yönlü bir temizleyici yapar.

5. Eşsiz Hediye: Araba severler için mükemmel bir hediye olan Araba Tekerleği Temizleyici Spreyimizle araba temizleme oyununuzu yükseltin.Ailenize ve arkadaşlarınıza evde profesyonel düzeyde sonuçlar elde etme yeteneği verin.

Açıklamalar :

Kirli jantlarınız, jant kapaklarınız ve fren kaliperleriniz için tek durak çözüm olan Tekerlek Temizleyicimizi tanıtıyoruz.Nazik ama etkili bileşenlerimiz, size evde profesyonel düzeyde sonuçlar veren mükemmel temizleme gücü sunar.Kullanımı kolay ve çeşitli otomotiv yüzeylerinde çalışan Tekerlek Temizleyicimiz, herhangi bir otomobil tutkunu için olmazsa olmazlardan biridir.

Belirleme:

1. Ürün boyutu: yaklaşık 7*17 cm / 2. 75x6. 69 inç

2. Özellikler: 100 ml

3. İçerir: deterjan * 1 + sünger*1 + bez * 1

4. Brüt ağırlık: 148g

Ambalaj Listesi:

Araba Tekerlek Temizleyici Sprey*1 adet

Not:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Ürün Ağırlığı : 150g
  • Model Numarası : Araba Tekerleği Temizleyici Sprey
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Hacmi : temizlik maddesi