Oto Yıkama ve Bakım

Araba Çizik Sökücü 20G Boya Cilası İtişme Geri Macun Sünger İle Otomobil Çizik Silgi Çizik Onarım Araçlar İçin Suv

₺66.32 ₺127.61
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w546277

Taşınabilir araba çizik giderici kitimizle araba çiziklerini kolayca ve hızlı bir şekilde çıkarın.Sahte çiziklere elveda deyin ve parlak bir yüzeye merhaba deyin.Araba çiziklerinin hızlı onarımı!

Özellikler:

Net içerik: 20 (ml)

Sadece arabalardaki küçük çizikleri onarmak için uygundur.

Ambalaj Listesi:

1 adet * Araba çizik onarım balmumu

1 adet * Sünger

Not:

1. Monitörün renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri nedeniyle, malların bazı resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir, ayni renk geçerli olacaktır!

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif bir boyut farkına izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Devrim Niteliğindeki Formül: Bu araba boyası çizik giderici, olağanüstü sonuçlar veren güçlü bir formül içerir.Gelişmiş teknolojisi, hafif ila orta dereceli çizikleri hiçbir zaman onarmaz, aracınızın parlaklığını ve parlaklığını geri kazandırır.

2.Çizik Restorasyonu ve Koruması: Araba çizik gidericimizle aracınızı boya çiziklerine karşı koruyun.Pas oluşumunu etkili bir şekilde önlerken aracınızın boya yüzeylerini uzun ömürlü parlak bir yüzeyle onarın ve koruyun.

3.Araba boyası rengini geri yükleyin: Özel bir balmumu formülü ile, bu araba çizik tamir kiti aracınızın parlamasını sağlayabilir new.It ayrıca daha fazla hasarı önlemek için su geçirmez koruma sağlar.

4.Etkili ve Pratik: Araba boyası çizik gidericimizi kullanarak çizikleri kolayca ortadan kaldırın.Yaygın olarak kullanılan çizik balmumu daha fazla hasarı önler ve yanlış çizikleri, su lekelerini, tırnak çizgilerini ve ince çizikleri onararak aracınızın yeni görünmesini sağlar.

5.Zahmetsiz Araba Çizik Giderme: Zahmetsiz kullanım için kullanışlı bir süngere sahip olan bu hafif ve taşınabilir araba çizik giderici, araba boyanızın orijinal rengini onarım mumu dokunuşuyla geri yüklemek için ideal çözümdür.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Ürün Hacmi : 20 (ml)
  • Ürün Ağırlığı : 20g
  • Kaynak : Anakara Çin