Oto Yıkama ve Bakım

Araba Leke Çıkarıcı Sprey 425ml Araba Su Leke Çıkarıcı Yüksek Koruma otomotiv boyaları İçin Mini Van SUV Kamyon RV Spor Araba

₺164.49 ₺329.17
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w503064

Aracınızın parlaklığını artırın ve araba boyası kaplama spreyimizle çevresel kirleticilerden koruyun.Solmaya, erozyona, oksidasyona ve UV ışınlarına karşı koruma sağlayan gelişmiş nanoteknoloji formülümüzle zamandan ve emekten tasarruf edin.Bu yağsız kaplama otomobiller için mükemmeldir.

Özellikler:

Adı: araba parlatma spreyi

Ürün Boyutu: yaklaşık 8 * 8 * 30 cm|3.14*3.14*11.81 inç

Form: Sıvı

Fonksiyon: Hızlı lehçe, su geçirmez, boya koruma, leke direnci, oksidasyona dayanıklı

Kapasite: yaklaşık 425 ml

Ambalaj Listesi:

araba parlatma sprey*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Devrim Niteliğindeki Araç Bakım Çözümü: Çok yönlü spreyimiz, herhangi bir araç yüzeyini sadece birkaç spreyle temizler, onarır ve parlatır.Pahalı araba detaylandırma hizmetlerine ve zahmetli yıkama işlemlerine elveda deyin.Yepyeni görünümlü bir sürüş elde ederken zamandan ve emekten tasarruf edin!

2.Üstün Koruma: Araba parlatma spreyimiz, aracınızı solmaya, erozyona, oksidasyona, UV ışınlarına ve çevresel kirleticilere karşı korumak için eşsiz koruma sağlar.Aracınızın dış cephesi için kalıcı koruma sağlayan üstün koruma formülümüzle aracınızın bozulmamış görünmesini sağlayın.

3.Nanoteknoloji Koruması: Gelişmiş nanoteknoloji formülünü kullanarak, araba parlatma spreyimiz aylarca süren koruyucu bir kaplama oluşturarak aracınızı zararlı UV ışınlarından ve asit yağmurundan korurken parlak, yeni gibi bir parlaklık sağlar.Uzun süreli koruma arayan otomobil tutkunları için idealdir.

4.Anında Parlaklık: Araba parlatma spreyimizle aracınızın daha önce hiç olmadığı gibi parlamasını izleyin!Aracınızın boyasına püskürterek ve bir mikrofiberle silerek inatçı lekeleri, çamuru ve yağı kolaylıkla giderin cloth.No yıkama gerekli!

5.Tüm Yüzey Restorasyonu: Otomobillerinizi, motosikletlerinizi, teknelerinizi, karavanlarınızı ve dört tekerlekli araçlarınızı araba parlatma spreyimizle en iyi hallerine dönüştürün.Çok yönlü formülü, boya, pvc, cam ve daha fazlasının tüm yüzeylerinde çalışır ve kalıcı, parlak, çiziksiz bir yüzey bırakır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Hacmi : Kaplama kristal