Oto Yıkama ve Bakım

Araba Temizleme Fırçası oto Lehçe Restoratör Geri Parlak Araba Detaylandırma Uzun Ömürlü Yenileme Temiz Restoratör 100ml Yenilemek Ajan

₺131.52 ₺164.49
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w533968

Mermi Noktaları:

1.Parlaklık Arttırıcı: Mendillerimiz leke, yağ veya tozu giderebilen kir önleyici özelliklere sahiptir.Sadece birkaç mendille gösterge paneliniz, koltuklarınız ve pencereniz yeni gibi parlayacak ve arabanıza canlandırıcı bir şekilde cilalanmış bir görünüm kazandıracak.

2.Suya Dayanıklı Kaplama: Nano lotus yaprağı hidrofobik teknolojisini kullanarak, araba temizleyici fırçalarımız yüzeyin pürüzsüzlüğünü ve su iticiliğini artırarak uzun ömürlü bir hidrofobik koruyucu tabaka oluşturabilir.Aracınız için profesyonel kaplama eseri.

3.Yenilenen İç mekanlar: Araba temizleyici fırçalarımız, aracınızın gösterge panelinden, koltuklarından, döşemelerinden ve diğer yüzeylerinden kir, toz ve lekeleri çıkarmak için özel olarak tasarlanmıştır.

4.Geniş Uygulama Kapsamı: Bu fırçalarla aracınızın iç mekanlarını bozulmamış tutun.Kapı panelleri, kauçuk şeritler ve karşılama pedalları dahil olmak üzere çeşitli yüzeyleri temizleyebilir ve koruyabilirler.Minimum çabayla solsuz bir finişin tadını çıkarın.

5.Kullanışlı Koruma: İyi tasarlanmış bir araba temizleme fırçasıyla aracınızın iç mekanları için benzersiz bir koruma yaşayın.100 ML kapasiteye sahip, üstün koruma sağlamak için birçok kez kullanılabilir.Tutması ve çalıştırması kolay silecek, istenmeyen kir ve tozu silmek için hızlı ve kullanışlıdır.

Araba Temizleyici Fırçayla ışıltılı temiz araba iç mekanlarına sahip olun!Nano lotus yaprağı hidrofobik teknolojisini kullanan bu mendiller parlaklığı arttırır ve aracınız için bir kaplama spreyi sağlar.100 Ml kapasite ile birlikte gelir.Aracınızın herhangi bir güçlük çekmeden yepyeni görünmesini sağlayın!

Belirleme:

Ürün adı: Kaplama maddesi

Ürün malzemesi: sıvı

Sıvı içeriği: yaklaşık 100 ml

Ürün ağırlığı: yaklaşık 170g

Ürün boyutu: yaklaşık 8.5 * 4.5 * 14 CM (3.34*1.77*5.51 inç)

Ambalaj Listesi:

1 * Araba Temizleme Fırçası

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Marka Adı : Goxfaca'nın