Oto Yıkama ve Bakım

Su Leke Çıkarıcı Araba Su Leke Çıkarıcı Kiti Kaplamalar İçin Su Lekeleri Yağlar Film Mumlar Cam Temizleyici Cam Parlatma

₺137.11 ₺274.22
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w521520

Araç camı temizleyicimiz, Su Lekelerinin, Kuş Pisliklerinin neden olduğu bulanık görüşü çözmek için polimer polimerizasyon temizleme teknolojisi ile inanılmaz bir şekilde çalışır ve Coatings.It araba boyasının dayanıklılığı için güvenlidir ve kullanımı kolaydır.Lekesiz ve net bir görünüm için camı temiz suyla durulayın.

Özellikleri:

Ürün adı: Araba Pencere Temizleyici

Ürün ağırlığı: 195g

Renk: sütlü beyaz

Amaç: Yağ filmini, inatçı kirleri vb. Çıkarın.cam yüzeyden

Uygulama kapsamı: otomobil camı, ev camı, aynalar, cam pencereler, vitrinler

Ürün Listesi:

Araba Pencere Temizleyici*1

Sünger silin*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sürüş Rahatlığı: Sileceğin bulanık görüşünü ve anormal gürültüsünü çözebilen bu güçlü temizleyici ile camınızdaki yağ filmini ve su lekelerini ortadan kaldırarak her türlü hava koşulunda sürüşü daha güvenli ve konforlu hale getirin.

2.Parlaklığı ve Dayanıklılığı Artırın: Cam yağ filmi sökücümüzle aracınızın görünümünü dönüştürün.Sadece sert lekeleri temizlemekle kalmaz, aynı zamanda araba boyanızın parlaklığını ve dayanıklılığını canlandırır ve korur.

3.Geniş Kullanım Alanları: Yağ filmi sökücümüz ile cam yüzeylerinizin doğal ışıltısını yeniden keşfedin.Bu üstün çözüm, eşsiz bir parlaklık için su lekelerini, kuş pisliklerini ve kaplamaları etkili bir şekilde ortadan kaldırır.Otomobil ve ev kullanımı için mükemmel, ideal cam bakım çözümüdür.

4.Devrim Niteliğindeki Formül: Cam yağ filmi sökücümüzle su lekeleri ve yağ filmleri için ideal çözümü keşfedin.Gelişmiş polimer polimerizasyon temizleme teknolojisini kullanarak, yüzeyleri tertemiz bırakan çeşitli lekelerle etkili bir şekilde ilgilenir.

5.Kullanıcı Dostu: Temizlik rutininizi basitleştirin.Yüzeyleri kurulayın, ürünü temiz bir havluya veya süngere uygulayın ve yağ filmini zahmetsizce çıkarın.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Model Numarası : Araba Pencere Camı Temizleyici
  • Harici Test Sertifikası : ce
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Hacmi : Temizleme macunu
  • Özel Özellikler : Su Lekesi Sökücü