Oto Yıkama ve Bakım

Kar küreme Antifriz Araba Elektromanyetik Moleküler Cam Mikrodalga Buz Çözücü Anti-buz Enstrüman Araba Aksesuarları

₺66.13 ₺94.64
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w233137

Özellikler:

*Hızlı ve kolay buz çözme: Bu antifriz araba aleti ile ön camınızdaki ve ön camınızdaki buzu ve karı etkili bir şekilde eritebilirsiniz. minutes.No daha fazla kazıma veya motorun ısınmasını beklemek.

* Hayvan geçirmez özellik: Bu antifriz ile araç aletinizi sineği kemirmekten koruyun device.It tuzak veya zehir kullanmaktan daha temiz ve hijyeniktir ve çalışmasını sağlamak için herhangi bir özel madde kullanmanıza gerek yoktur.

*Güvenli ve güvenilir: Bu antifriz araba aleti insan ve evcil hayvan dostudur, sizin ve sevdikleriniz için güvenlik ve sağlık sağlar ones.It arabanıza veya çevreye zarar vermez.

*Kullanımı kolay: Bu antifriz araba aleti, küçük ve hafif kılan kompakt bir görünüme sahip basit ve pratiktir.Her yerde, her zaman kolayca taşıyabilir ve kullanabilirsiniz.Cihazı etkinleştirmek ve avantajlarından yararlanmak için anahtarı açmanız yeterlidir.

* Çok Yönlü Antifriz Araba Aleti: Bu ürün çeşitli otomobillerde, otel banyolarında ve diğer iç veya dış mekanlarda kullanılabilir settings.It aletlerinizin soğuk havalarda donmasını ve çatlamasını önler ve düzgün çalışmasını sağlar.

Belirleme :

*Malzeme: ABS

*Renk: siyah

* Evrensel Teçhizat = EVET

* Tip:Parazit antifriz cihazı

Paket içeriği:

Parazit antifriz cihazı*1

Kullanım talimatları:

1. Aleti arabada güvenli ve sabit bir konuma sabitleyin.

2. Cihazı etkinleştirmek için anahtarı açın.

3. Cihaz tarafından salınan elektromanyetik dalgalar buzu ve karı eritebilir.

Not :

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen tarih için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Adı : Parazit antifrizi