Oto Yıkama ve Bakım

Lens Mendil Gözlük Sis Geçirmez Gözlük Mendil Banyo İçin Araba Aksesuarları Gözlük Araba dikiz aynası SUV Rv Kamyon Oto

₺69.49 ₺138.97
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w419856

Mükemmel lens mendillerimizle gözlüklerinizi kolayca temizleyin ve bakımını yapın.Camı temiz ve şeffaf tutun, zamandan ve emekten tasarruf ederken görüşünüzü netleştirin.Camın parçalanmasını veya çatlamasını önleyin.Arabanızda veya kamyonunuzda dış mekan kullanımı için mükemmeldir.Lens mendillerimizle kristal netliğinde görmenin keyfini çıkarın.

Özellikler:

Boyutu: (yaklaşık.)16x14 cm/6. 3x5. 51 inç

Malzeme: dokunmamış kumaş

Ambalaj Listesi:

1 adet x araç anti-sis silin

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kristal Berraklığında: Araba buğu önleyici mendillerimizle temiz ve net bir ön camın keyfini çıkarın.Yumuşak ve çiziksiz temizlik, güvenli ve keyifli bir sürüş için şeffaf cam yüzeyler sağlar.Dokunmamış malzeme ayrıca dayanıklılık sağlarken, çevre dostu olması bir avantajdır.

2.Verimli Sis Kontrolü: Bu araba buğu önleyici mendiller, cam yüzeylerdeki sisi etkili bir şekilde önleyebilir, sisi hızlı bir şekilde çıkarmanıza ve görüşünüzü netleştirmenize olanak tanır.

3.Devrim niteliğindeki Buğu Önleyici Formül: Sık sık uygulamaya gerek yok, zamandan tasarruf edin ve effort.It kalıcı ve etkili olan uzun süreli buğu önleyici işlevi ile günlerce dayanır.

4.Olağanüstü Savunma: Mendillerimiz, cam atomizasyonunu önleyerek ve çok katmanlı koruma sağlayarak araç camlarınız için olağanüstü koruma sağlar.Pencerelerinizin gücünü ve dayanıklılığını artırın ve yolda güvende ve güvende olduğunuzdan emin olun.

5.Yaygın olarak Uygulanabilir: Sisin seyahatinizi mahvetmesine izin vermeyin!Araba buğu önleyici mendillerimiz SUV'lar, kamyonlar, seyahat kampçıları, karavanlar, üstü açılır arabalar ve daha fazlası için mükemmeldir.Sis birikmesini önler ve net, net bir görüş sağlar, böylece her türlü hava koşulunda güvenli ve güvenli bir şekilde seyahat edebilirsiniz.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Model Numarası : Araba Buğu Önleyici Mendiller
  • Ürün Hacmi : temizlik bezi
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Ağırlığı : 130g
  • Özel Özellikler : buğu önleyici bez