Oto Yıkama ve Bakım

Oto camı Temizleyici Araba Pencere Temizleyicileri Leke Çıkarma ve Buğu Çözücü Hızlı Etkili Cam Temizleme Sünger Aplikatör İle Ev İçin

₺124.81 ₺178.28
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w238298

Özel olarak formüle edilmiş araç ön camı temizleyicimiz, kiri ve diğer kalıntıları etkili bir şekilde temizlerken uzun süreli koruma sağlar.Kullanımı kolay ve tüm cam yüzeyler için uygun olan aracınızın temizliğini korumak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Ürün Adı: araç ön camı Temizleyici

Miktar: 150 ml+sünger + bez

Brüt ağırlık: 180g

Ambalaj boyutu: 15*9.2*3.4 CM

Ürün Boyutu:

Temizleyici: (yaklaşık.)14.8*7.4*2.4 cm/5.83*2.91*0.94 inç

Sünger: (yaklaşık.)7*3*1.5 cm/2.76*1.18*0.59 inç

Kumaş: (yaklaşık.)20 * 18 cm/7.87 * 7.09 inç

Paket Listesi:

150 ml araç ön camı Temizleyici*1 + Sünger*1 + Bez*1

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Çizgisiz Temizlik: Oto cam temizleyicimiz, tüm cam yüzeyler için özel olarak formüle edilmiştir ve leke veya kalıntı bırakmadan çizgisiz temizlik sağlar.Gelişmiş formülü ekstra bir parlaklık katmanı ekleyerek size daha uzun süre dayanan kristal netliğinde bir görünüm kazandırır.

2.Uzun Süreli Koruma: Oto camı temizleyicimizle inatçı lekelere elveda deyin.Güvenli ve arkadaş canlısı formülümüz, araç camına zarar vermeden uzun süreli koruma sağlar.Nazik ancak etkili olan güvenilir çözümümüzle lekesiz bir parlaklığın tadını çıkarın.

3.Sorunsuz Temizlik: Aracınızın camını kolayca kaplamak için sünger aplikatöre sahip oto camı temizleyicimizle zahmetsiz temizlik yaşayın.Temizleyiciyi eşit şekilde uygulayarak ve mikrofiber bir bezle silerek çizgisiz bir yüzey elde edin.

4.Hızlı ve Etkili Temizlik: Bu oto camı temizleyici, ön camınızdaki kiri, kiri ve diğer kalıntıları hızla temizleyen, ışıltılı ve parlak bırakan hızlı etkili bir formüle sahiptir. clear.It kullanımı kolaydır ve her türlü cam yüzeyde iyi çalışır.

5.Evrensel Temizleme Çözümü: Renkli camlar, aynalar ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm cam yüzeylerinizi oto camımızla temiz ve çizgisiz tutun cleaner.It tozu, kiri ve parmak izlerini kolaylıkla etkili bir şekilde temizler.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Model Numarası : araç ön camı temizleyici
  • Ürün Hacmi : 160ml
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Ağırlığı : 180g
  • Özel Özellikler : Temizlik deterjanı