Oto Yıkama ve Bakım

Otomatik cam kırıcı Aracı Araba Emniyet Çekiç Metal Otomatik Acil pencere camı Kesici Araba Hayat Kurtarıcı Kaçış Kurtarma Emniyet Çekiç

₺48.06 ₺96.13
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w358074

Mermi Noktaları:

1.Güçlü Sertlik: Yüksek kaliteli çelik ve ABS malzemelerden yapılmış olan bu araç emniyet çekici, güçlü sertliğe sahiptir ve araç camlarını kolayca parçalayarak herhangi bir acil durumda güvenliğinizi sağlar.

2.Acil Yardım: Hayatı tehdit eden bir durumda aracınızdan hızlı bir şekilde kaçmak ve ihtiyacınız olan acil yardımı almak için bu 2'si 1 arada güvenlik aracını araba cam kırıcı ve emniyet kemeri kesici ile kullanın.

3.Hayatınızı Koruyun: Acil durumlarda camları kırmak ve emniyet kemerlerini kesmek için tasarlanmış çok yönlü araç emniyet çekiçimizle kamp, yürüyüş veya dağcılık gibi açık hava etkinlikleri sırasında güvenlikten asla ödün vermeyin.

4.Rahatınız için tasarlandı: Yaklaşık 16 x 6 cm ölçülerinde ve tutması yeterince uzun ve rahat olan kaymaz bir tutamağa sahip ergonomik olarak tasarlanmış bir araba emniyet çekiçiyle, yoldayken size huzur verir.

5.Hafif ve taşıması kolay: Araç emniyet çekiçimiz her yere yanınızda götürülecek şekilde tasarlanmıştır, böylece acil durumlarda istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.Kompakt boyutunun sizi aldatmasına izin vermeyin bu kullanışlı araç güçlü bir yumruk atıyor

Güvenli çekiçli cam kırıcı, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve acil durumlarda hayatınızı koruyabilen hayat kurtaran çok işlevli bir araçtır.Kaymaz sap ve hafif tasarımı ile bu aletin kullanımı kolaydır ve camı kırmada oldukça etkilidir.Beklenmeyene hazırlıklı olduğunuzu bilerek içiniz rahat olsun.

Özellikleri:

Ürün Adı: Emniyet Çekiç

Malzeme: abs, paslanmaz çelik

Ürün No. Model numarası.: R-7113

Renk: kırmızı, sarı

Ürün Listesi:

Araba Emniyet Çekiç*1

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Model Adı : Araba Emniyet Çekiç
  • Ürün Ağırlığı : 68g
  • Kit Listesi : Alet Kutusu / Çanta
  • Kaynak : Anakara Çin