Oto Yıkama ve Bakım

120ml Araba Plastik Deri Kaplama Yenileme Maddesi Parça Ajan araba İç Temizlik yenileme parlatma bakım maddesi

₺11.74 ₺23.66
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w497889

Mermi Noktaları:

1.Pratik Parlaklık: Araba Yenileme Ajanımız, otomobilin içini verimli bir şekilde parlatan ve onaran canlandırıcı bir formüle sahiptir.Yeni bir araba görünümü için bu pratik ürünü kullanın.

2.Temizlik ve Toz Alma: Araba Yenilememizle aracınızın ömrünü kolayca uzatın Agent.It aracınızı zararlı dış unsurlardan izole ederken kir ve tozu temizleyerek koruyucu bir tabaka oluşturan güçlü bir temizleme solüsyonuna sahiptir.

3.Deri Koruma Arttırıcı: derinin solmasını önleyin, lekeleri çıkarın ve deri koltuğu nazikçe nemlendirin.Bu araba yenileme ajanı, deri koltuğunuzun yüzey parlaklığını artırabilir ve daha fazla oturmanızı sağlayabilir comfortably.It kullanımı kolay ve uzun ömürlüdür.

4.Lastik Dönüşümü: Aracınızın parlaklığını ve elastikiyetini anında artıran bu sprey ile aracınızı daha dinamik hale getirin. tires.It sizin için çok uygun.

5.Yaygın Olarak Kullanılan: Araç Yenileme Acentemizle eşyalarınızın uzun ömürlü olmasını sağlayın.Kullanışlı ve çok amaçlı solution.An ev ve seyahat için temel gereklilik, mobilya, çanta ve giysiler dahil olmak üzere çeşitli deri ve diğer yüzeylerin temizlenmesi ve bakımı için mükemmeldir.

Yenileme Kaplama Maddemiz sizin için pratik bir çözümdür. furniture.It olağanüstü deri bakımı sağlarken lekeleri ve tozu etkili bir şekilde temizler.Bu yüksek kaliteli kaplama maddesi ile mobilyalarınızın parlaklığını anında artırın.Eski ve yıpranmış mobilyalarınızı canlandırmak için mükemmeldir.

Belirleme:

Ürün adı: Araba Deri Restoratör

Durum: Sıvı

Net içeriği: 120 ml

Uygulama kapsamı: araba ve ev kullanımı

Ana fonksiyonlar: araba iç bakımı, deri mobilya bakımı ve tadilatı

Ambalaj Listesi:

1 adet * Araba Deri Restoratör

1 adet * sünger

Notlar:

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Ağırlığı : 1.00kg