Oto Yıkama ve Bakım

El Pompası Püskürtücü Boş Sprey Şişesi Doldurulabilir Konteyner Sızdırmaz Ve Hiçbir Takunya BPA Ücretsiz Asit Ve Alkali Dayanıklı Sprey Şişesi

₺234.91 ₺469.82
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w435735

ürün açıklaması:

Köpük püskürtücüler, yalnızca manuel basınçla kalın kar köpüğü veya sis üretebilir.

2 Anahtarlama modu vardır - köpük nozullu kar sabunu püskürtücülü araba yıkama/pencereler/motosiklet/siding yıkama, vb. / Su nozullu çiçekleri sulama.

Köpük Pompalı Blaster, daha fazla depolama kapasitesi ve daha uzun püskürtme süreleri için sağlam bir şişe, 2 litre/0,53 galon tank kapasitesine sahiptir.

Kolayca köpük oluşturmak için ılık su ve temizleyiciyi doğru oranlarda karıştırın. ( Not: Tankı çözelti ile aşırı doldurmayın ve maksimum seviyeyi aşmayın).Her türlü araba deterjanı yıkama/basınçlı yıkama sabunu için uygundur.

Aletsiz temizlik ve bakım için montajı ve sökülmesi kolaydır.Herhangi bir bağlantı tapası olmadan, manuel köpük püskürtücü, seyahatlerinizi kalın bir köpük sabunu çözeltisiyle köpürtmenin mükemmel bir yoludur.

Özellikler:

Adı: Boş Sprey Şişeleri

Malzeme: ABS

Boyutu: 33 * 13 cm

Ürün Listesi:

1 * Boş Sprey Şişeleri

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Alt Aşınma Önleyici Dayanak Noktası: Şişenin alt kısmı, sulama kabını düşmeden düz bir yüzeyde tutabilen aşınma önleyici bir dayanak noktası ile tasarlanmıştır.

2.Geniş Uygulama: İç ve dış mekan kullanımı için 0,5 gal/2 litre tek elle basınçlı püskürtücü.Bu yabani ot püskürtücü, çimlerin ve bahçelerin genel püskürtülmesi, bitkilerin sulanması, arabaların temizlenmesi, evcil hayvan banyosu, ev temizliği ve diğer birçok uygulama için uygundur.

3.Kalınlaşma ve Takviye: Şişe gövde malzemesi kalınlaştırılmış ve güçlendirilmiştir, kırılmaktan korkmaz, asitten korkmaz ve korozyondan korkmaz, süper yüksek kalite, kesinlikle güvenirsiniz.

4.Kullanımı Kolay: Kolayca köpük oluşturmak için ılık su ve temizleyiciyi doğru oranda karıştırın. ( Not: Tankı çözelti ile aşırı doldurmayın ve maksimum seviyeyi aşmayın).Her türlü araba deterjanı yıkama/basınçlı yıkama sabunu için uygundur.

5.Yüksek Verimlilik: El pompası püskürtücüsü, normal sulama kutularından üç kat daha verimli olan presleme hızını hızlandırmanıza yardımcı olabilecek güçlendirici dahili su pompasının 3 katına sahiptir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Su Püskürtme Tipi : sprey