Oto Yıkama ve Bakım

Araba boyası Çizik Onarım araba boyası Sökücü Macun Onarım Çizik Toz geçirmez Ve Taşınabilir Çizik Sökücü Parlatma Boya

₺68.74 ₺114.57
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w451488

Araba Boyası Çizik Onarımımızla aracınızın yepyeni görünmesini sağlayın.Onarım ve güzelleştirme için araba boyasındaki inatçı lekeleri kolayca çıkarın.Güvenli kullanım ve kullanımı kolaydır.Güvenilir ve verimli çizik onarım çözümümüzle aracınızı tekrar yeni gibi görün.

Belirleme:

Adı: Araba Çizik parlatma Macunu

Nasıl kullanılır: Ham pamukla dökün ve doğrudan silin

Net içeriği: 100 ml

Raf ömrü: 3 yıl

Nazik ipuçları:

1. Monitör renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri gibi nedenlerden dolayı, bazı ürünlerin resimlerinde hafif renk farklılıkları olabilir.Renk gerçek ürüne tabidir!

2. Lütfen farklı manuel ölçümler nedeniyle hafif boyut farklılıklarına izin verin.

Ambalaj Listesi:

1 * Araba Çizik Parlatma Macunu

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Çizikleri Sil: Araba Çizik Parlatma Macunumuz, araç yüzeyinizdeki istenmeyen çizikleri gideren, cilalı bir yüzey ve şık bir görünüm kazandıran aşındırıcılara sahiptir.

2.Araba Boyasını Canlandırın: Dekontaminasyon formülü bazlı parlatma macunumuzla aracınızın boya renginin canlandığını görün.Aracınızın orijinal güzelliğini geri kazanmak için inatçı lekeleri ve lekeleri kolayca ortadan kaldırın.Ürünümüzle yolculuğunuz için yeni bir hayat kiralayın!

3.Güvenli Kullanım: Bu araba çizik parlatma macunu, aracınızın orijinal parlaklığına zarar vermeyecek güvenli kullanım sağlar ve color.It araba boyasının parlaklığını geri kazandırmak ve geliştirmek, iyi korunmuş ve en iyi şekilde görünmesini sağlamak için özel olarak formüle edilmiştir.

4.Çok Çeşitli Uygulamalar: Araba boyasının tüm renklerinin etkili onarımı ve güzelleştirilmesi için Araba Çizik Parlatma macunumuzu kullanın.Kapsamlı kullanım için ideal, yenilenmiş ve parlak bir yüzey elde edin.

5.Kolay Uygulama: Sadece ham pamuğun üzerine uygun miktarda araba çizik parlatma macunu dökün, ardından olması gereken alana uygulayın repaired.No profesyonel araçlar veya teknikler gereklidir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Özel Özellikler : Su geçirmez Çizik Sökücü
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Harici Test Sertifikası : ce
  • Ürün Hacmi : Parlatma mumu
  • Model Numarası : Araba Çizik Parlatma Macunu