Oto Yıkama ve Bakım

Seramik Otomotiv Kaplama Hidrofobik Sıvı Seramik Araba Kaplama 120ml Parlak Hidrofobik Boya Dolgu Macunu Koruma

₺133.94 ₺267.89
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w492165

Seramik Otomotiv Kaplama, sizin için mükemmel performans ve kalıcı etki sağlayan yüksek kaliteli bir üründür. car.It oksidasyonu önleyebilir ve aracınızın parlak görünmesini sağlayabilir ve new.It ayrıca temizleme işlemini daha hızlı ve kolay hale getirerek zamandan ve paradan tasarruf etmenize yardımcı olur.Kir ve çizilmelere karşı korumak için tekerlek de dahil olmak üzere aracınızın herhangi bir yerinde kullanabilirsiniz.

İçerik: 120ml

Ürün boyutu hakkında: 18 * 5 * 5 cm

Nazik ipuçları:

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle, lütfen hafif boyut farkına izin verin.

Liste:

Sıvı Çizik Onarım Balmumu *1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Mükemmel performans: Bu seramik otomotiv kaplaması, aracınıza uzun süre dayanan yüksek parlaklık ve sertlik kazandırır. time.It aşınmaya ve çizilmeye karşı mükemmel bir performansa sahiptir, aracınızın yeni ve parlak görünmesini sağlar.

2.Güvenilir koruma sağlayın: Bu ürün aracınızın yüzeyine çizilmelere, lekelere ve korozyona karşı güçlü bir koruma sağlar.Bu kaplama ile uzun süre dayanan mükemmel uzun vadeli sonuçların tadını çıkarabilirsiniz.

3.Oksidasyondan kaçının: Bu seramik otomotiv kaplaması, araba boyanızı kir, asit yağmuru, UV ışınları ve oksidasyondan korur.Bu kaplama sayesinde aracınız daha uzun süre dayanan pürüzsüz ve parlak bir boyaya sahip olacaktır.

4.Bakımı Kolay: Bu seramik otomotiv kaplaması ile aracınızın üzerindeki çizikleri ve lekeleri önleyebilirsiniz. surface.It ayrıca kir ve boya arasındaki sürtünmeyi azalttığı için temizleme işlemini daha hızlı ve kolay hale getirir.

5.Geniş kullanım alanı: Seramik Otomotiv Kaplaması kauçuk, motor, deri, boya, metal, ABS, krom ve tekerlek yüzeylerinde kullanılabilir, bu da onları daha dayanıklı ve çekici hale getirir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Ürün Ağırlığı : 150g
  • Özel Özellikler : çizilmez
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Hacmi : 120ml