Oto Yıkama ve Bakım

Otomotiv Kaplama Maddesi Hidrofobik Yenileme Maddesi Kaplama Spreyi Yenileme Maddesi Ve pardösü Lehçe Tekerlekler İçin Araç Bakım Malzemeleri

₺213.67 ₺273.85
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w426436

Hızlı etkili kaplama maddemizle araba boyanızı güneşten ve tozdan koruyun.500 ml'lik büyük kapasiteli spreyimiz, suyu iten ve damlayan su boncukları oluşturan hidrofobik bir tabaka oluşturur.Lastikleri kaplamak için de idealdir.Aracınızın daha uzun süre şık ve parlak görünmesini sağlayın!

Adı: Araba Kaplama Maddesi Sprey

Kapasite: 500 ML

Not: Parçalar üzerinde herhangi bir kısıtlama yoktur, ön camda, dikiz aynasında, tekerlek göbeğinde vb.Kullanılabilir.

Paket Listesi:

Araba Kaplama Maddesi Sprey * 1 (havlu ile)

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Boya Koruması: Araba boyasını güneşten, tozdan ve diğer dış etkenlerden korumak için bir polimer tabakası oluşturun.Bu araba kaplama maddesi spreyi, arabaya zarar vermeyen ithal ham sıvı ile yapılır paint.It aracınızın görünümünü iyileştiren parlak ve pürüzsüz bir yüzey oluşturur.

2.Zaman Kazandıran Kaplama Maddesi: Cilalama zahmetine girmeden parlak, ayna benzeri bir boya kaplaması elde edin.Yeni bir araba görünümü için hızlı etkili araba kaplama maddemizle püskürtün ve silin.Beceri seviyeniz ne olursa olsun size zaman ve para kazandıran basit ve kullanışlı bir işlemin keyfini çıkarın.

3.Yüksek Verimli Formül: Benzersiz formülü ile bu araba kaplama maddesi spreyi, aracınızın boyasını kir ve sudan korumak için pürüzsüz ve dayanıklı bir tabaka oluşturur stains.No UV ışınlarına direndiği ve parlaklığı arttırdığı için güneş hakkında endişelenmeniz gerekir.Su boncuklarının hemen yuvarlandığından ve arabanızı her seferinde yeni göründüğünden emin olun.

4.Garantili uzun süreli koruma: Araba kaplama maddesi spreyimiz, aracınızın parlaklığını bir yıl boyunca koruyan koruyucu bir tabaka oluşturur.500 ml'lik büyük kapasitesi ve yeniden kullanılabilir özelliği, aracınızın yüzeyinin uzun süre parlak kalmasını ve korunmasını sağlar.

5.Evrensel Araba Koruyucu: Aracınızı bir ürünle çizilmelere, lekelere ve UV ışınlarına karşı koruyun!Araba kaplama maddesi spreyimiz cam, araba logoları, jantlar, lastikler ve dikiz aynalarında harikalar yaratır.Herhangi bir araba boyası rengine uygulayın ve aracınızın tüm parçalarında benzersiz korumanın kilidini açın.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Malzeme Türü : Araba Kaplama Maddesi Spreyi
  • Marka Adı : Julam'ın
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Adı : Araba Kaplama Maddesi Spreyi
  • Öğe Türü : Boya Koruyucu Folyo
  • Ürün Hacmi : 500ml
  • Özel Özellikler : Araba Kaplama Maddesi Spreyi