Oto Yıkama ve Bakım

Garaj Paspasları Dayanıklı Yağ Emici Garaj Paspası Ve Pedi Zemini Dökülmelerden Korur Damlar Sıçramalar Ve Lekeler

₺340.91 ₺681.82
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w413184

Tanım:

1. Paspas bir halıya benziyor ve hissediyor ve üzerinde yürümek yumuşak.

2. Dayanıklı ve su veya makine ile durulanması kolaydır, daha sonra tekrar kullanmak üzere kurulayın, ağartmamayı unutmayın.

3. Garaj zemin yüzeyinizi petrol sızıntılarından ve lastik izlerinden koruyun ve çatlakları, lekeleri veya lekeleri gizleyin.

Belirleme:

Ürün Boyutu: 150 * 90 cm / 59 * 35.5 inç

Malzeme: Keçe

Ürün Rengi: Gri

Ambalaj Listesi:

1 * Petrol Sızıntısı Mat

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Lekeleri Gizle: Yağ sızıntısı paspasları sadece garaj zemininizi yağ dökülmelerinden, dökülmelerden ve lastik izlerinden korumakla kalmaz, zeminin tekerleklerinizdeki kirden kirlenmesini önlemekle kalmaz, aynı zamanda çatlakları, lekeleri veya lekeleri gizlemek için de kullanılabilir.

2.Güzel Malzeme: Sıvıları dışarıda tutmak ve zeminlerinize zarar vermesini veya lekelenmesini önlemek için, su geçirmez bir desteği olan ve sıvıları tutan ve nemi emen emici malzemeden yapılmış garaj paspaslarımızı kullanabilirsiniz.Kaymaz desteği yastığı yerinde tutar.

3.Kurulumu kolay: Evrensel eklenti pedi, araba gövdeleri veya dolapları için kullanılabilir.Başka yerlerde kullanmak üzere fazla yağ pedlerini kesmek için makası kolayca kullanabilirsiniz.

4.Temizlemek için uygun: Pedlerimiz su ile durulanabilir veya makinede yıkanabilir, daha sonra pedler yağlı hale geldiğinde tekrar kullanılmak üzere kurutulabilir veya dirty.It çok dayanıklıdır ve ağartılamaz.

5.Farklı Kullanımlar: Garaj paspasları halılara benzer görünür ve hissedilir ve çok soft.It garajınızı veya bodrumunuzu bir spor salonuna, parti odasına veya çocuk oyun odasına dönüştürmek için kullanılabilir ve sizin için daha fazla alan yaratır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Öğe Türü : Deri ve Döşeme Temizleyici
  • Kaynak : Anakara Çin