Oto Yıkama ve Bakım

100ml Araba Pencere Yapışkan Pislik Sökücü Etiket Yapışkanlı Güzellik Tırnak Sökücü Etiket temizleme spreyi Tutkal Sökücü Temizlik Ürünleri

₺118.48 ₺236.96
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w439176

Çok işlevli yapıştırıcı tutkal sökücümüz, inatçı yapışkan pislikleri hafif bir formülle hızlı bir şekilde temizlemek için formüle edilmiştir.Hoş koku, kullanımı kolaylaştırır ve yüzey tutkalını kırmadan etkili bir şekilde yumuşatır.

Belirleme:

Ürün adı: Çok fonksiyonlu tutkal sökücü

Durum: Sıvı

Net içeriği: 100 ml

Fonksiyon: Yapıştırıcı yumuşatma ve kaldırma

Uygun için: araba temizleme, ev temizlik

Paket Listesi:

Çok fonksiyonlu tutkal sökücü*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Hafif Formül: Bu çok işlevli tutkal sökücü, nesnenin yüzeyini aşındırmayan veya zarar vermeyen hafif bileşenlere sahiptir cleaned.It çeşitli malzemeler ve yüzeyler için güvenli ve etkilidir.

2.Güçlü Kaldırma: İnatçı yapışkan maddeleri bu çok işlevli tutkalla hızla temizleyin remover.It herhangi bir yapışkan pisliği iz bırakmadan çıkarabilen güçlü bir formül içerir.

3.Çok Amaçlı Kullanım: Bu çok fonksiyonlu tutkal sökücü sadece hoş bir kokuya sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda çok çeşitli uygulamalar için de kullanılabilir.Yapıştırıcıyı arabanızdan veya mobilyalarınızdan çıkarmanız gerekip gerekmediğine bakılmaksızın, bu ürün işi hiç bırakmadan yapacaktır.

4.Zahmetsiz Kullanım: Sadece alanı püskürtün, fazla yapıştırıcıyı çıkarmak için küreği kullanın ve kolay ve etkili bir çözüm için silerek temizleyin.Çıkarılması zor yapıştırıcıların hayal kırıklığına elveda deyin.

5.Sağlam Konteyner Yapısı: Çok işlevli tutkal sökücü, basınca dayanacak ve kırılmaya karşı koyacak şekilde tasarlanmış güçlü bir şişe gövdesinde paketlenmiştir.Sağlam tasarımı, hasar görmeden tekrar tekrar kullanılmasını sağlar.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Hacmi : 100ml