Oto Yıkama ve Bakım

100ml araba Deicer Sprey otomatik Pencere Deicer Sprey Cam Temizleyici Çizgisiz Kar Temizleme Spreyi Ücretsiz Kar Temizleme aksesuarları

₺172.69 ₺345.57
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w288619

Mermi Noktaları:

1. Verimli Formül: Ön cam deicer spreyimiz, buzu hızla çözen, size zaman ve enerji tasarrufu sağlayan yumuşak bir formüle sahiptir.Ayrıca, otomobil camınıza veya boyanıza zarar vermez.

2. Hızlı Kaldırma: Araç camını buz, kar ve dondan hızlı ve sorunsuz bir şekilde temizleyerek engelsiz görünürlük ile daha güvenli bir sürüş deneyimi sağlar.Daha güvenli sürüşün tadını çıkarın.

3. Nihai Kalkan: Ön cam deicer'ımızla aracınızı sert elementlerden koruyun spray.It buzu hızla eritir ve yüzeyde koruyucu bir film oluşturarak neme ve toza karşı uzun süreli koruma sağlar.Bu bakım, aracınızın servis ömrünü uzatmaya yardımcı olmalıdır.

4. Antifriz Koruması: Bu sprey sadece ön camınızdaki buzu ve karı eritmekle kalmaz, aynı zamanda otomobil camının düşük sıcaklık ortamında tekrar donmasını önleyerek aracınızı her zaman temiz ve parlak tutar.

5. Yağsız Uygulama: Ön cam deicer spreyimiz, lekesiz bir görünüm sağlayan benzersiz bir formüle sahiptir. finish.It aracınızın camında yağlı bir film veya iz bırakmaz, kristal berraklığında ve görsel olarak çekici tutar.

Tanım:

Araç ön camı için deicer spreyimiz, soğuk havalarda size daha net bir görünüm ve daha güvenli sürüş sağlayan yumuşak bir formüle sahiptir weather.It araç gövdesini korur.

Belirleme:

1. Ürün adı: Kış kaplama kar eritme spreyi

2. Anahtar Kelimeler: kar eritme spreyi

3. Kapasite: 100 ml

4. Brüt ağırlık: 140g

5. Malzemeler: su, tuz bileşikleri, yüzey aktif maddeler, reçine

6. Paket boyutu: yaklaşık 7.4x4.2x17 cm / 2. 91x1.65x6. 69 inç

7. Ürün Boyutu: yaklaşık 17.5x7 cm / 6.89x2. 76 inç

Paket Listesi:

Cam deicer sprey * 1

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Ürün Ağırlığı : 140g
  • Harici Test Sertifikası : ce
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Hacmi : 100ml
  • Özel Özellikler : Araba Buğu Çözücü Sprey