Oto Yıkama ve Bakım

Gelişmiş Deri Tamir Jeli Deri Düzeltme Jeli Tamamlayıcı Renk Tamir Macunu PU Deri Tamir Boya Jeli Kanepe İçin 20ml

₺63.34 ₺126.49
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w385644

Deri koltuğunuzda, koltuğunuzda, sandalyenizde veya araba koltuğunuzda bir delik var mı?Endişelenmeyin, deri tamir takımımızla kolayca tamir edebilirsiniz.Sadece hasarlı bölgeye onarım jeli uygulayın ve bırakın dry.No araçlara veya becerilere duyulan ihtiyaç.Gelişmiş ürünlerimiz, derinizin orijinal rengini ve dokusunu geri yükleyebilir.Deri tamir takımımız her türlü deri üzerinde çalışır ve geniş bir uygulama yelpazesine sahiptir.

Belirleme:

Ürün hacmi: 13.5 * 4 * 4 cm/5.3*1.5*1.5 inç

Ürün ağırlığı: 20g

Ürün içerir: toner

Ambalaj Listesi:

Gelişmiş Deri Tamir Jeli*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Pürüzsüz ve parlak: Deri Tamir Jeli, cildinizdeki çizikleri ve oksidasyonu temizleyen mükemmel bir üründür items.It ayrıca derinizi iyi durumda ve görünümde tutar, parlak ve yumuşak görünmesini sağlar.

2.Kullanım Kolaylığı: Deri tamir jelimiz, deri hasarlarınızın dakikalar içinde kaybolmasını sağlayacaktır.Jeli hasarlı bölgeye uygulayın ve bırakın dry.It bu kadar kolay.Herhangi bir beceriye ihtiyacınız yok veya tools.It cildinizin görünümünü ve dayanıklılığını yenileyecektir.

3.Yanmış Deriyi Geri Yükleyin: Bu gelişmiş deri tamir jeli, deri eşyalarınızdaki herhangi bir yanık deliğini dakikalar içinde düzeltebilir.Jel yırtılmaya ve solmaya karşı dayanıklıdır, bu da hasarı görünmez hale getirir.

4.Yaygın Olarak Kullanılan: Bu deri tamir jeli, sahip olduğunuz herhangi bir deri ürün için mükemmel bir çözümdür. have.It çantaları, mobilyaları, ceketleri, ayakkabıları, araba ekipmanlarını veya araba koltuğunu herhangi bir deri rengiyle sabitleyebilir ve state.It cildinizin hiçbir zaman tekrar yeni ve pürüzsüz görünmesini sağlayacaktır time.No bakmak lazım bu deri tamir jeline sahip olduğunuzda diğer ürünler için.

5.Basit ve hızlı düzeltme: Bu deri tamir jeli, derinizdeki kusurları onarabilen iyi bir deri tamir ürünüdür items.It orijinal rengi ve dokusu ile deriyi yeniden yeni gibi gösterebilir.Bu jel, deri ile asla kırılmayacak veya soyulmayacak kalıcı ve güvenilir bir bağ oluşturabilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Ürün Ağırlığı : 1.00kg
  • Marka Adı : vvcesidot'un
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Genişliği : 0.00inch
  • Ürün Uzunluğu : 0.00inch
  • Ürün Yüksekliği : 0.00inch
  • Ürün Çapı : 0.00inch