Oto Yıkama ve Bakım

Yüksek Basınçlı Su Püskürtücü Mini Basınçlı Yıkama Araba yıkama nozulu Taşınabilir Güç Yıkama Akülü Araba Basınçlı Yıkama Zemin

₺676.79 ₺1 353.59
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w461483

Çok yönlü bir su basınçlı yıkama makinesi mi arıyorsunuz?Kablosuz modelimiz ana gövdeyle entegre olarak gelir, bu da onu taşınabilir ve kullanımı kolay hale getirir.Yüksek kaliteli 18V lityum iyon ikincil pil kullanarak, uzun çalışma saatlerini garanti eder.Bu basınçlı yıkama, yosunu çıkarmak ve su tipini ayarlamak için mükemmeldir.İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde kullanabilirsiniz!

Özellikleri:

Güç 300W

Tepe basıncı; 30bar

Pil kapasitesi 5000 mAh

Su borusu boyutu 5 metre

Anma gerilimi 24V

Net ağırlık; 1400g

Anma akımı; 10A

pil ömrü; yaklaşık 40 dakika

Ürün Listesi

Yüksek Basınçlı Su Püskürtücü*1 + meme * 4 + pil * 1 + soket*1 + kova*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güçlü Temizlik: Yüksek basınçlı su püskürtücümüz, inatçı kirlerin etkili bir şekilde külden arındırılması için 6Mpa deşarj basıncında ultra yüksek performansa sahiptir.Sorunsuz bir kullanıcı deneyimi için yüksek basınçlı temizleyicinin ana gövdesi ile entegre edilmiştir.

2.Üstün Pil Performansı: Yüksek basınçlı su püskürtücümüz, kablosuz olarak kullanıldığında 40 dakikaya kadar dayanan dayanıklı bir 18V lityum iyon ikincil pile sahiptir.Özel bir koruma devresi çipine sahip olan pil, uzun ömür sağlamak için aşırı şarja, aşırı şarja ve kısa devreye karşı titizlikle korunur.

3.Yaygın Olarak Kullanılan: Bu yüksek basınçlı su püskürtücü, odaları ve dış duvarları temizlemekten yosun ve arabayı temizlemeye kadar çeşitli temizlik görevlerini yerine getirebilir washing.It kamp malzemeleri ve barbekü temizliği gibi açık hava etkinlikleri için de idealdir.

4.Geçiş yapabilme özelliği ile: İnatçı kirlere doğrudan yüksek basınç etkisi, geniş alanlı yıkama için yelpaze şeklindeki sprey ve inatçı lekeleri 45'te güçlü bir şekilde yıkayan köpük jeti arasında geçiş yapabilme özelliği ile bu yüksek basınçlı su püskürtücü, çeşitli temizlik ihtiyaçlarını karşılamak için çok yönlüdür.

5.Taşınabilir Kolaylık: Bir daha asla güçlü bir temizleme aleti olmadan olmayın.Bu yüksek basınçlı su püskürtücü hafiftir, taşıması kolaydır ve hareket halindeyken temizlik için mükemmel boyuttadır.ve dayanıklı, herhangi bir karmaşayı kolaylıkla çözmek için yanınıza alın.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Su Püskürtme Tipi : Su Sütunu
  • Arayüz Malzemesi : Alaşım
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Meme Malzemesi : mühendislik plastiği
  • Tutamak Tipi : Palmiye Türü
  • Gövde Malzemesi : mühendislik plastiği
  • Su Boruları ile : Evet