Oto Yıkama ve Bakım

Oto camı Yağ Filmi Sökücü elektrikli pencere temizleyici cam sileceği Araba Elektrikli Parlatıcı için Şarj Edilebilir Yağ Filmi Temizleyici Makinesi

₺409.28 ₺818.75
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w458162

Mermi Noktaları:

1. Büyük Etki: Araba Camı Yağ Filmi Temizleyicimiz, cam yağ filmini hızla ortadan kaldırırken ve boya kusurlarını onarırken reçine, gomalak ve diğer inatçı lekelerin giderilmesinde büyük etki sağlayan son teknoloji bir girdap taşlama teknolojisine sahiptir.

2. Ayarlanabilir Hız Dişlileri: Araba Camı Yağ Filmi Temizleyicimiz, hızlı ve iyice ortadan kaldırmak için ağır yağ filmi temizleme dişlisi, orta yağ filmi temizleme dişlisi ve hafif yağ filmi temizleme dişlisi kullanır.3 Vites hız ayarı ve 26 saniye sonra otomatik kapanma ile çizgisiz temizlik garanti edilir

3. Uzun Dayanıklılık: Araç Camı Yağ Filmi Temizleyicimizi kullanarak verimli yağ ve kir giderme ile aracınızın görünürlüğünü artırın.Uzun ömürlü performansı, tek bir şarjla 6 kat yağ giderme ve güçlü 2000mAh pil ile 200 günlük bekleme süresi sağlar.

4. Kullanımı Kolay: Araba Camı Yağ Filmi Temizleyicimizle çizgisiz, nemli araba camını zahmetsizce alın.Camı suyla yıkayarak başlayın, ardından makineyi çalıştırın ve mükemmel miktarda yağ filmi macunu ile bir veya iki kez kaydırın.

5. Yaygın Olarak Uygulanan: Aracınızı veya ev pencerenizi Araç Camı Yağ Filmi Temizleyicimizle temizleme şeklinizde devrim yaratın.Hassas dijital ekranı, maksimum temizlik verimliliği için gereken gücü anında verir ve size sorunsuz bir temizlik deneyimi sunar.

Özellik:

Araba Camı Yağ Filmi Temizleyicimiz, ağır yağ filmini ve gomalak dişlisini çıkarmada büyük bir etkiye sahiptir, daha net ve daha temiz bırakır glass.It ayrıca, gerekli gücü doğru bir şekilde çıkararak daha güçlü bir pil ömrünün korunmasına yardımcı olur.Kullanımı kolay formülasyonu ile bir daha asla inatçı lekelerle mücadele etmek zorunda kalmayacaksınız.

Belirleme:

1. Ürün adı: Cam yağ filmi temizleme makinesi

2. Ürün fonksiyonu: Temiz cam yağ filmi, vb.

3. Ürün malzemesi: Zn / Fe / Cu / PC / ABS

4. Maksimum güç: 40 W

5. Şarj arayüzü: TİP-C

6. Pil akımı: 10A

7. Şarj süresi: 3-5 saat

8. İnşaat pil ömrü: 30 + dakika

9. Pil kapasitesi: 2000 mAh

10. Disk fiksasyonu: yapışkan kayış

11. Yağ filmi çıkarma tepsisi: düz tepsi

12. Uygulanabilir senaryolar: Cam yağ giderme filmi / camdaki küçük çizikleri onarın/araba boyası gomalak lekelerini çıkarın

Ambalaj Listesi:

1 * Araba penceresi için yağ Filmi Sökücü

Farkına varmak:

1. Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Model Numarası : Oto Camı Yağ Filmi Sökücü
  • Ürün Hacmi : 430g
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Ağırlığı : 430g
  • Özel Özellikler : Araba Cam Temizleyici Elektrikli Parlatıcı