Oto Yıkama ve Bakım

Seramik kaplama spreyi Araba Kaplama Balmumu Parlatma Spreyi Refurbisher Leke Çıkarma Sünger ve Bez İle Toz Geçirmez Hızlı Araba Kaplama

₺132.27 ₺188.90
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w348390

Nano onarım spreyimizle aracınızın görünümünü canlandırın.Çeşitli renk ve malzemelerdeki küçük boya çiziklerini, su lekelerini ve daha fazlasını temizleyin ve aydınlatın.Kusursuz bir yüzey için yumuşak bir bezle hafifçe püskürtün ve silin.Aracınızın görünümünü kolaylıkla geliştirin.

Ürün Adı: Seramik Kaplama Spreyi

Ürün ağırlığı: 140g

Ürün Boyutu:

Şişe: yaklaşık 4x4x16.7 cm/1.57x1. 57x6. 57 inç

Sünger: yaklaşık 3x7x1.5 cm/1.18x2.76x0.59 inç

Kumaş: yaklaşık 20x20 cm / 7. 87x7. 87 inç

Paket Listesi:

Seramik Kaplama Sprey x 1 Takım

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Sürüşünüzü Canlandırın: Seramik kaplama spreyimiz aracınızın parlaklığını ve parlaklığını yeni gibi etkili bir şekilde temizleyip geri kazandırdığı için inatçı kir ve yağ lekelerine elveda deyin!

2.Uzun Süreli Onarım: Seramik kaplama spreyimiz, aracınızın yüzeyini bozulmamış durumda bırakarak küçük boya çiziklerini onarır.Bu koruyucu tabaka sadece araba boyanızın yepyeni görünmesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda servis ömrünü de uzatır.Araba boyası yenileme ve bakım için mükemmel, aracınızın yeni gibi görünmesini sağlayın.

3.Gelişmiş koruma: Seramik teknolojisi ile formüle edilen spreyimiz suya, asit yağmuruna ve kirleticilere karşı dayanıklı bir kalkan oluşturur.Aracınızı toz, kir ve diğer kalıntılardan korurken şık ve parlak bir yüzeyin keyfini çıkarın.

4.Çok yönlü ve kullanımı kolay: Bu seramik kaplama spreyi, araba boyası, motosiklet, bisiklet, tekne ve diğer malzemelerin çeşitli renklerini ve malzemelerini temizlemek ve korumak için kullanılabilir. more.It metal, cam ve kauçuk yüzeylerde çalışarak onlara parlak ve koruyucu bir yüzey kazandırır.

5.Basit Kullanım: Herhangi bir detaylandırma becerisi olmadan profesyonel seramik kaplama sonuçları elde edin.Seramik kaplamayı araba boyasına eşit şekilde püskürtün ve uzun süre dayanması için temiz ve yumuşak bir bezle hafifçe silin protection.No profesyonel araçlara veya tekniklere duyulan ihtiyaç.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Hacmi : Araba temizleyici