Okul Malzemeleri

18 Parça Akrilik Damga Bloğu,2 Çiçek Kauçuk Şeffaf Damga Mühürler, Karalama Defteri Craft Kart Yapımı İçin

₺335.32 ₺698.40
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w3289

Ürün bilgisi: Set 4 adet akrilik damga bloğu ve 12 adet zanaat mürekkep pedi ve 2 adet şeffaf damga içerir; Akrilik bloğun boyutu yakl. 6x16 cm/ 2.36x6. 3 inç, 10x10 cm/ 3. 94x3. 94 inç, 3. 8x3. 8 cm/ 1. 5x1. 5 inç ve 2. 5x2. 5 cm / 1x1 inç, her biri yaklaşık. 0.5 cm/ 0.2 inç kalınlığında, farklı boyutlarda damga blokları ve mürekkep pedlerinin canlı renkleri çoklu ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Kullanımı kolay: ihtiyacınız olan damgayı seçin, akrilik pulları şeffaf tabakadan soyun ve istediğiniz mürekkebi pullara uygulayın ve ardından bloğa yapıştırın, kağıda veya karta bir süre damgalamak için son adım, hava kuruduktan sonra güzel bir desen elde edersiniz Ve bloklar ve pullar su ile temizlenebilir; Not: damga bloğunu çizilmelere karşı korumak için koruyucu bir kapak vardır, lütfen kullanmadan önce kapağı yırtın.

Şeffaf akrilik pullar: damga blokları kaliteli akrilikten yapılmıştır, sağlam ve dayanıklıdır, kırılması kolay değildir, uzun süre kullanım için saklayabilirsiniz, kenarda yuvarlak boncuk ile tasarlanmıştır, günlük kullanım için pürüzsüz ve rahattır, tutması güvenlidir ve ellerinize zarar vermez.

Kalite mürekkep pedleri: bu zanaat mürekkep pedleri güvenli kalınlaştırmak sünger ve mürekkep, toksik olmayan ve kokusuz, çocuğunuzun DIY için güvenli, damga mürekkep pedi yıkanabilir, böylece biraz sabun ve su kullanarak kolayca temizleyebilirsiniz, çocuklar hakkında endişelenmenize gerek yok kıyafetlerini kirletecek.

Geniş kullanım alanları: Bu şeffaf pullar mühürler ve şeffaf damga blokları, DIY albüm süslemeleri, tatil kartları, karalama defteri, hediye etiketleri ve resim, düğün dekorasyonu vb.Dahil olmak üzere diğer el sanatları ürünleri gibi çeşitli el sanatları projeleri için uygundur., kumaş, ahşap, kağıt, posterler, not defterlerine uygulanabilirler; Ayrıca arkadaşlarınızı ve aile üyelerinizi şaşırtmak için zarif hediyeler seçeneği.

Renk: çok renkli

Malzeme: akrilik

Paket içeriği:

12 * Zanaat damga pedleri

4 * Akrilik damga blokları

2 * Şeffaf pullar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin