Okul Malzemeleri

36 Adet Elmas Chainsaw Kalemtıraş Uçları, 3 Boyutu Taş Zincir Testere Chainsaw Kalemtıraş Aracı Zincir Testere Taş Takı Ahşap

₺191.32 ₺255.03
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w530812

Chainsaw kalemtıraş kiti: Günlük kullanım ve değiştirme ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek 3 boyutta 5/32 inç, 3/16 inç, 7/32 inç, her boyutta 12 adet 36 adet alacaksınız.

Malzeme: matkap ucundaki elmas parçacıkları ince ve eşit bir şekilde parlatılır, sert ve aşınması kolay değildir, yüzey paslanmaya karşı dayanıklıdır, aşınma direnci, yüksek sertlik, bunlar uzun ömürlü testereler ve çelik için özel olarak tasarlanmıştır.

Geniş Uygulama: Setimizde farklı boyutlara uygun üç boyut bulunmaktadır.farklı boyutlarda zincirli testereler için uygundur.kalıp yapımı ve metal yüzey parlatma için de kullanılabilir.

Kurulumu Kolay: Zincirli testere bileyicinin kurulumu kolaydır, Sadece iki adımda değiştirilebilir, bu matkap uçları daha sert ve aşınmaya dayanıklı elektrikli zincirli testere için özel olarak tasarlanmıştır, bu nedenle sık sık değiştirmeniz gerekmez.

Güçlü Etki: Bu, yüksek sertlikte elmas testere ile güçlü bir bileme aracıdır, zahmetli el değirmeninden kurtulun, böylece işleri olabildiğince hızlı öğütmeyi bitirebilirsiniz.

Renk: Gümüş

Malzeme: zımpara

Paket içeriği:

2 takım x testere dosya

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin