Okul Malzemeleri

Estetik Sırt Çantası Kızlar İçin 5 Adet Yüksek kapasiteli Orta Öğrenci Sırt Çantası Büyük Kapasiteli Okul Çantası Kawaii Pin Ve Aksesuarları

₺282.79 ₺785.59
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w553527

Tanım:

Estetik Sırt Çantaları, dizüstü bilgisayarları, kitapları, tabletleri, tabletleri, gözlükleri, cep telefonlarını ve diğer okul malzemelerini taşımanıza yardımcı olmak için birden fazla bölme ve ceple tasarlanmıştır.Genç Kızlar için sırt çantaları sevimli ve pratik, şık zıt renk tasarımı, pimleri ve 4 peluş kolye ile çıkarılabilir.Onları istediğiniz gibi DIY yapabilirsiniz.

Belirleme:

Adı: Kawaii Sırt Çantası Seti

Malzeme: PVC + Tuval

Sırt çantası boyutu: yaklaşık 43 * 30 * 13 cm/ 16.93*11.81*5.12 içinde

Ağırlık: yaklaşık 620g

Ambalaj listesi:

1 * büyük sırt çantası,

1 * büyük omuz çantası,

1 * ipli çanta,

1 * mini omuz çantası,

1 * kalem kutusu

Not:

1.Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

2.Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Değerli Set】 Kawaii Sırt Çantası Seti, kısa yolculuklar, iş, alışveriş, üniversite, okul vb.İçin uygun 1 büyük sırt çantası, 1 büyük omuzdan askili çanta, 1 mini omuzdan askili çanta, 1 ipli çanta, 1 kalem kutusu, basit çok amaçlı sırt çantasına sahiptir. .

2.【Çoklu Bölmeler】 Estetik Sırt Çantaları, çoğu öğrencinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek dizüstü bilgisayarları, kitapları, tabletleri, tabletleri, gözlükleri, cep telefonlarını ve diğer okul malzemelerini taşımanıza yardımcı olacak birden fazla bölmeye ve cebe sahiptir.

3.【Ayrılabilir Tasarım】 Genç kızlar için sevimli ve pratik sırt çantaları, çıkarılabilir pimler ve 4 peluş kolye ile zıt renk tasarımına sahiptir.Onları istediğiniz gibi DIY yapabilirsiniz.

4.【Dayanıklı Malzeme】 Su geçirmez ve çizilmeye karşı dayanıklı naylon ve PVC ve pürüzsüz metal fermuar malzemesi, kawaii sırt çantasını uzun süreli kullanım için aşınmaya dayanıklı ve dokuda iyi hale getirir.

5.【Harika Hediye】 Kızlar için Estetik Sırt Çantası, çocuklara okul günleri hediyesi, parti hediyeleri, doğum günü hediyeleri, Yılbaşı hediyeleri, çorap doldurma, temalı parti malzemeleri ve çocukların kutlama hediyeleri için diğer mükemmel hediyeler olarak gönderilebilir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin