Okul Malzemeleri

İşlemeli Yer İmi Köşe Sayfası İşareti Keçe Köşe Yer İmleri Sevimli Üçgen El Dikişli Köşe Sayfası İçin Yer İmi Sevgililer Günü

₺23.66 ₺33.72
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w414919

Bu yaratıcı işlemeli yer imi köşesi, hem ilginç hem de kompakt hale getiren yüksek kaliteli keçe malzemeden yapılmıştır.Mükemmel taşınabilir, her tür kitapla sorunsuz çalışır.Tatiller, doğum günleri ve diğer özel günler için ideal olan bu eşsiz aksesuar, herhangi bir kitap aşığı için mükemmel bir hediye olacaktır.

Belirleme:

Adı: İşlemeli yer imi Köşesi

Malzeme: kraft kağıt + keçe

Ağırlık: 7g

Ürün boyutu: yaklaşık 9.5x9.5x0.2 cm/3.74x3.74x0.08 inç

Ambalaj Listesi:

kitaplar için 1x Köşe yer imi

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.El Yapımı Zevk: İşlemeli yer imi köşemiz, dayanıklı keçe malzemeye titizlikle dikilmiş büyüleyici tasarımlara sahiptir.Bu, uzun süreli kullanım ve rahatlık sağlayarak onu kitap seven sevdikleriniz için mükemmel bir Sevgililer Günü hediyesi haline getirir.

2.Eşsiz Şıklık: İşlemeli yer imi köşemizle sevgili kitaplarınıza eşsiz bir çekicilik katın.Her köşe, güzel desenlerle yaratıcı bir şekilde tasarlanmıştır ve zarif bir dokunuş için zarif bir şekilde işlenmiştir.Bu canlı ve göz alıcı yer imleriyle diğerlerinden öne çıkın.

3.Hafif: İşlemeli yer imi köşemizi kullanarak okuma arkadaşınızı her yere kolayca taşıyın.Taşınabilir 9.5 * 9.5 cm boyutu çantanıza veya cebinize rahatça sığar ve açık havada okumak için mükemmeldir.Kitaptaki yerini bir daha asla kaybetme.

4.Kullanıcı Dostu Tasarım: İşlemeli yer imi köşemiz tüm kitap severler için mükemmel bir eklentidir.Cebinizi kitabınızın köşesine kaydırın ve işte, işaretiniz işaretlendi.

5.Geniş Kullanım Alanı: Bu işlemeli köşe yer imi, okumayı ve okumayı seven herhangi bir kitap aşığı, öğretmen veya genç için mükemmel bir aksesuardır. studying.It sayfaları işaretlemek, öğretim planlarını düzenlemek veya önemli noktaları vurgulamak için kullanılabilir notes.It ayrıca doğum günleri gibi özel günler için düşünceli bir hediyedir, tatiller veya yıldönümleri.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin