Okul Malzemeleri

Çiçek Yer İmi Çiçek Reçine Yer İmi Şeffaf Şeffaf Kitap İşaretleri Kadınlar İçin El Yapımı Kurutulmuş Çiçek Reçine Yer İmleri Püsküllü

₺25.15 ₺55.70
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w281969

Bu Şeffaf Kurutulmuş Çiçek yer imleriyle okuma oyununuzu yükseltin!Zarif ve şık tasarım, yer imi koleksiyonunuza sofistike bir dokunuş katar.Bu yer imleri güçlü ve sağlamdır, ancak boyutları küçüktür, bu da onları taşımayı kolaylaştırır.Doğum günlerinde hediye vermek için mükemmel olan bu yer imleri, herhangi bir kitaba güzel bir dokunuş katar.

Belirleme:

Ürün malzemesi: Kurutulmuş Çiçek imi

Ürün ağırlığı: 40g

Ürün boyutu: 14 cm*2.5 cm * 0.3 cm

Ürün Listesi:

1 * Kurutulmuş Çiçek İmi

Notlar:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-3 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Zarif Görünüm: Muhteşem bir görünüme sahip olan kurutulmuş çiçek yer imimizin zarafetiyle kendinizi şımartın.Özenle seçilmiş kurutulmuş bitkiler reçine içinde infüze edilerek uzun ömürlü bir güzellik sağlanır.Birlikte gelen püsküllerle bu yer imi, okumanıza zarafet katacağından emin olabilirsiniz.

2.Doğal Güzelliği Takdir Edin: Narin bitki dokularının güzelliğini yakından takdir etmenizi sağlayan şeffaf bir tasarıma sahip kuru çiçek yer imimizle doğa harikasında kaybolun.Her okuma macerasında harika dış mekanlara bağlı hissedin.

3.Dayanıklı Malzeme: Bu kurutulmuş çiçek yer imleri, güçlü ve sağlam, kolayca zarar görmeyen veya bükülmeyen yüksek kaliteli bir reçine malzemeden yapılmıştır.Uzun süre kullanılabilirler.

4.Hareket Halindeyken Kullanın: Kurutulmuş çiçek yer imimizle okumalarınızı yeni yerlere taşıyın.Taşıması kolay ve hafif olan bu küçük boyutlu aksesuar, dış mekan veya seyahat okumaları için mükemmeldir use.No toplu ve sayfalara zarar vermez.

5.İdeal Hediye: Bu zarif kuru çiçek yer imi ile sevdiklerinizin okuma deneyimini yükseltin-her durum için mükemmel bir hediye!Düşüncenizi gösterin ve bu Yeni Yıl, Sevgililer Günü, Noel veya doğum gününü okumayı seven ailenize veya arkadaşlarınıza çekicilik hediyesi verin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin