Okul Malzemeleri

Sevimli Peluş Orman Hayvan kalem Çantaları Yaratıcı Capybara kırtasiye saklama çantası Çocuklar İçin Büyük Hediye Kalem Kutusu

₺169.52 ₺339.05
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w535447

Bu kapibara şeklindeki kabarık kalem çantası, sabitinizi düzenli tutmak için mükemmeldir.7 İnç uzunluğunda ve yüksek kaliteli kumaşı ile hem eğlenceli hem de işlevseldir.Sevimli dekorasyon, hem öğrenciler hem de hayvan severler için mükemmel bir hediye olmasını sağlar.

Belirleme:

Ürün boyutu: yaklaşık 18 cm / 7.09 inç

Ürün Listesi:

1 * Kapibara Kalem Kutusu

Notlar:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-3 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Kapibara Şekli: Sevimli bir kapibara şeklindeki bu kabarık kalem çantasıyla sabit oyununuzu yükseltin.Bu sadece sevimli bir katkı sağlamakla kalmaz.

2.Geniş Depolama: 7 inç uzunluğunda, Kapibara Kalem Kutusu, 18 kalem veya diğer kırtasiye malzemelerini saklamak için büyük bir kapasiteye sahiptir.Meşgul öğrenciler ve profesyoneller için mükemmeldir.

3.Dayanıklı Malzeme: Yüksek kaliteli kumaştan ve yumuşak peluştan üretilen Capybara Kalem Kutusu, konfor ve dayanıklılık sağlar.Sağlam metal fermuarı korumayı sağlar.

4.Çok Yönlü Kullanım: Masanızı sevimli Kapibara Kalem Kutusuyla dönüştürün!Bu peluş kılıf, eğlenceli bir masa oyuncağı ve dekorasyon görevi görür.Geniş kullanım alanı ve sevimli tasarımı ile.

5.Çocukluk Hediyesi: Her durum için keyifli bir hediye olan bu sevimli peluş sırt çantasıyla küçüklerinizi memnun edin.Eşyaları için geniş alana sahip, yumuşak, sevimli ve oyun zamanı için mükemmel.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin