Oto Yıkama ve Bakım

8 Adet Mikrofiber Araba Ağda Sünger Havlu Yumuşak Su Emici Ağda Sünger Dolgu Macunu Kremi Uygulama Otomatik cilalama süngeri

₺55.33 ₺106.37
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w236640

8 Adet Mikrofiber Araba Ağda Sünger Havlu Yumuşak Su Emici Ağda Sünger Dolgu Macunu Kremi Uygulama Otomatik cilalama süngeri

Çok yönlü ve çeşitli uygulamalar için idealdir - ağda, sızdırmazlık maddeleri, sırlar, pansumanlar ve saç kremleri.

Yumuşak boya yüzeylerine, karbon fibere ve optik plastiklere karşı naziktir - gövde panellerinde ve tekerleklerde çizilmez.

Zahmetsizce herhangi bir üründen mükemmel bir ince tabaka uygular-profesyonel kalitede mikrofiber süngerler.

Ultra yumuşak, aşınmayan kalın mikrofiber kumaşa sarılmış birinci sınıf emici süngerden yapılmıştır-güvenilirlik ve dayanıklılık için güçlü dikiş.

Sünger kumaş yumuşak ama güçlüdür, yumuşak, emici bir süngerin etrafına sarılır.Makinede yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir, ürün israfını azaltır.

Tanım:

Tüm araç bakım ihtiyaçlarınız için tasarlanmış birinci sınıf yumuşak bir aplikatör süngeri olan araba ağda süngeri ile tanışın.Bu çok yönlü sünger ağda, sızdırmazlık maddeleri, sırlar, pansumanlar ve saç kremleri için mükemmeldir.Aracınızı veya ev eşyalarınızı yıkıyor, cilalıyor, tozluyor veya parlatıyor olsanız da, bu sünger olağanüstü sonuçlar verir.

Yumuşak boya kaplamaları, karbon fiber ve optik plastikler üzerinde yumuşak olan yumuşak bir süngerden üretilen araba ağda süngeri, gövde panellerinde çiziksiz uygulama sağlar ve wheels.It zahmetsizce herhangi bir ürünün mükemmel bir ince tabakasını uygulayarak aracınıza profesyonel bir görünüm kazandırır.

Profesyonel kalitede mikrofiber süngerler sadece yumuşak değil, aynı zamanda güçlü ve yüksek emicidir.Zengin mavi renk, balmumu işini vurgulamaya yardımcı olur ve kuru sürtünmeyi önleyerek her seferinde pürüzsüz bir uygulama sağlar.

Araba ağda süngeri, ultra yumuşak, aşınmayan kalın mikrofiber kumaşa sarılmış birinci sınıf emici süngerden yapılmıştır.Bu pedler, yüksek vasıflı işçiler tarafından güçlü dikişlere sahiptir ve uzun süreli kullanım için güvenilirlik ve dayanıklılık sağlar.Ayrıca, makinede yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir, ürün israfını azaltır ve uzun vadede paradan tasarruf etmenizi sağlar.

Ürün Adı: Araba Ağda Sünger

Malzeme: Sünger

Uygulanabilir Model: Evrensel

Özellikler: Yumuşak, Su Emici, Tekrar Kullanılabilir

Boyut Ayrıntıları:

L: 12 cm/4.72", W: 8 cm/3.15", H: 4 cm / 1.57" (Yaklaşık.)

Notlar:

Işık ve ekran ayar farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Paket içeriği:

8 x Araba Ağda Süngeri

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin