Oto Yıkama ve Bakım

150ml Araba Buğulanmaya Karşı Ajan 150ml Araba Buğulanmaya Karşı Ajan Araba Cam ve Ön Cam Temizleyici Ön Cam Camlarında Buğulanmayı Önler

₺134.87 ₺269.56
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w9789

Tanım:

Ön Camlı Araba için Buğu Önleyici Sprey, kir ve buğu ön camını etkili bir şekilde temizleyebilir, anti-statik koruyucu bariyer ön camınızı, gözlüklerinizi ve aynanızı temiz ve pitoresk tutar.

Aracınızın ön camının içine ve dışına buğu önleyici spreyi her uyguladığınızda, ön camların buğulanmasından endişe etmeden etki uzun süre devam eder.

Belirleme:

Adı: araç ön camı buğu önleyici ajan

Renk: Siyah

Malzeme: Sıvı

Kapasite: 150 ml

Uygulama: araç ön camı buğu önleyici

Ambalaj Listesi:

Buğu önleyici ajan*1

Not:

1.Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

2.Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Buğu Önleyici Tasarım: Ön Camlı Araba için buğu önleyici Sprey, kir ve buğu ön camını etkili bir şekilde temizleyebilir, anti-statik koruyucu bariyer ön camınızı, gözlüklerinizi ve aynanızı temiz ve pitoresk tutar.

2.Anında ve Uzun ömürlü: Buğu Çözücü Sprey, uzun süre sis oluşumunu etkili bir şekilde önlemek için nano uç teknolojisi ile formüle edilmiştir. time.It buğu önleyici özelliklerini geliştirmek veya kir ve kalıntıları tamamen gidermek için gerektiği sıklıkta tekrar uygulanabilir.

3.Kullanımı Basit: Ön camlarınıza veya temizlenmesi ve temizlenmesi gereken diğer yüzeylere az miktarda sprey püskürtün.Kapaklara püskürtün ve havayla kurutun veya temiz bir bezle kurulayın.

4.Geniş Uygulama: Buğu önleyici spreylerimiz ve temizleyicilerimiz sadece araba ön camları, motosiklet kaskları için değil, aynı zamanda gözlükler, gözlükler, güneş gözlükleri, kamera lensleri, VR kulaklıklar ve daha fazlası için de uygundur.

5.Garanti ve Destek: Tatmin edici ürünler almanıza izin vermeyi taahhüt ettik, ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size hemen en tatmin edici cevabı vereceğiz.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Ürün Ağırlığı : 160g
  • Harici Test Sertifikası : ce
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Hacmi : 150ml
  • Özel Özellikler : Buğu önleyici Ajan