Oto Yıkama ve Bakım

araba pas sökücü evrensel Çok Amaçlı araba metal cilası temizleyici pas sökücü sprey bisiklet otomobil detaylandırma aksesuarları

₺86.07 ₺172.32
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w24995

Mermi Noktaları :

1. Güncel Teknoloji: Gelişmiş tekniğimiz paslanmayı etkili bir şekilde gidererek koruyucu bir film oluşturan kararlı demir bileşiklerine dönüştürür.Gelecekteki korozyona veda edin ve restore edilmiş metal yüzeylere merhaba deyin.

2. Gelişmiş Pas Giderici: Konsantre formülü ile bu pas sökücü, dozu %30 azaltabilir ve yine de en iyisini elde edebilir results.It ayrıca verimliliği 2 kat artırabilen mükemmel uygulama hassasiyetine sahiptir.

3. Etkili Çözüm: Metal için pas sökücümüzle inatçı pasa veda edin.Üstün malzeme ve güvenli bileşenler, metalinizin görünümüne zarar vermeyecek tahriş edici olmayan bir formül sağlar.Hızlı pas giderme için güvenli ve gelişmiş çözümümüze güvenin.

4. Kapsamlı Kullanım: Metal Pas Sökücümüzle, ön panellerden, kapı kollarından, tekerleklerden ve egzoz borularından pas çıkarırken yüksek kaliteli sonuçların keyfine varacaksınız.Hızlı ve etkili formülü, metale zarar vermeden tam pas giderme sağlar ve bu da onu herhangi bir metal yüzey için en iyi seçim haline getirir.

5. Kolayca Kullanın: Metalden pas çıkarmak için yüzeyleri temizleyin ve kurulayın, püskürtme düğmesine yüzeylerden 10-15 cm uzakta basın, eşit şekilde püskürtün ve 5-10 dakika bekleyin.Pas Dönüştürücü, daha fazla aşınmayı önleyen koruyucu bir film oluşturmak için kurur.

Tanım :

Metal pas sökücümüzü tanıtıyoruz!Metal yüzeylerinizdeki pası etkili bir şekilde temizler ve temizler ve pası stabil demir bileşiklerine dönüştürmeye yardımcı olur.Tahriş edici olmayan formülümüz kapı kollarında harika çalışır.Sadece basın spreyini görünümden 10-15 cm uzakta kullanın!Pastan kurtulun ve metal yüzeylerinizi bugün onarın!

Belirleme : _

1. Ürün Adı: Pas Önleyici Dönüştürücü Sprey

2. Kapasite: 30 ml

3. Brüt ağırlık: 50g

4. Ambalaj boyutu: (yaklaşık.)3 * 3 * 11 cm/1.18*1.18*4.33 inç

5. Ürün boyutu: (yaklaşık.)2.8 * 10.8 cm/1.1*4.25 inç

Nazik ipuçları:

1. Monitör renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri gibi nedenlerden dolayı, bazı ürünlerin resimlerinde hafif renk farklılıkları olabilir.Renk gerçek ürüne tabidir!

2. Lütfen farklı manuel ölçümler nedeniyle hafif boyut farklılıklarına izin verin.

Liste :

1 * Pas Sökücü Sprey

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Özel Özellikler : Uzun ömürlü
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Ürün Ağırlığı : 50g
  • Öğe Türü : Pas Dönüştürücü, Pas Sökücü ve Pas Önleme
  • Malzeme Türü : Pas Sökücü Sprey
  • Ürün Hacmi : 30ml