Oto Yıkama ve Bakım

Etiket Sökücü Sprey Etiket Sökücü Temizleyici Sprey Etkili Ve Taşınabilir Yapışkanlı Temizleyici Etiket Kaldırıcı Ev Mobilyası

₺111.59 ₺223.18
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w39494

Etiket Sökücü Sprey, yapıştırıcıyı hızlı bir şekilde çözebilen güçlü bir etiket çıkarıcıdır ve easily.It herhangi bir hasara neden olmadan araçlar da dahil olmak üzere herhangi bir yüzeyde kullanım için güvenlidir.Sprey şişesi taşınabilir ve kullanışlıdır, böylece ihtiyacınız olan her yere götürebilirsiniz.Çıkartma Sökücü Sprey, çıkartma ve etiketleri çıkarmak için mükemmel bir çözümdür.

Belirleme:

Ürün adı: Yapıştırıcı Sökücü

Kapasite: 100 ml

Ambalaj Listesi:

Yapıştırıcı Sökücü * 1

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Hızlı Tutkal Çıkarma: Bu yapıştırıcı sökücü sprey ile, yüzeyi çizmeden veya zarar vermeden yapıştırıcıyı hızlı ve kolay bir şekilde çözebilirsiniz.Çıkartmaları zahmetsizce püskürtün, bekleyin ve soyun.

2.Malzemelere Karşı Nazik: Bu yapıştırıcı sökücü sprey, malzemelere zarar vermeden veya malzemelerini etkilemeden tutkal kalıntılarını etkili bir şekilde giderebilen nazik bileşenlerle formüle edilmiştir. color.It basit bir sprey ile eşyalarınızın güzelliğini ve kalitesini korur.

3.Geliştirilmiş Basitlik: Bu sprey, cam, metal ve diğer malzemelerden herhangi bir yapıştırıcıyı silebilir effortlessly.It cilde veya cilde zarar vermeyen cilt dostu ve yeşil bir spreydir. environment.It çeşitli yapıştırıcı ve malzemeleri zarar vermeden işleyebilen yumuşak ve güçlü bir formüle sahiptir.

4.Yaygın olarak Uygulanabilir: Bu yapışkan sökücü sprey herhangi bir yapışkanla başa çıkabilir situation.It ev eşyalarınızdan, araçlarınızdan ve diğer eşyalarınızdan reklamların, Bahar Şenliği beyitlerinin ve diğer çıkartmaların izlerini kaldırabilir surfaces.It çeşitli malzemelere uygulanabilir ve dakikalar içinde etkilidir.

5.Taşıması Kolay: Kompakt ve hafif olması sayesinde bu çıkartma sökücü spreyi nereye giderseniz gidin yanınızda getirebilirsiniz design.It cebinize veya çantanıza kolayca sığar ve herhangi bir yapışkan yüzeye uygularken elinizde pürüzsüz ve ergonomik hisseder.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Model Numarası : Yapıştırıcı Sökücü
  • Harici Test Sertifikası : CCC
  • Ürün Hacmi : 100ml
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Özel Özellikler : Çok Amaçlı Taşınabilir Etkili Tutkal Sökücü Sıvı
  • Ürün Ağırlığı : 150g