Okul Malzemeleri

Taşınabilir dolma kalem Durumda Dahili Yastık Su Geçirmez Kalem saklama kutusu Hediye Gençler için Öğrenci Öğretmen Tasarımcı Sanatçı

₺11.18 ₺17.32
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w8447

Taşınabilir dolma kalem Durumda Dahili Yastık Su Geçirmez Kalem saklama kutusu Hediye Gençler için Öğrenci Öğretmen Tasarımcı Sanatçı

Özellikler:

İDEAL BOYUT.Kalem yuvası boyutu: 5.6 "x 0.35".Çoğu metal ve ahşap dolma kalemi saklamak için idealdir.Omuz çantanıza, çapraz çantanıza, çantanıza, kullanışlı çantanıza, bavulunuza, çantanıza, evrak çantanıza, okul çantanıza, sırt çantanıza mükemmel uyum sağlar.

MİNİ MENTEŞELİ TENEKE KUTU.İçindeki sünger yastık 2 standart kalem yuvası ile tasarlanmıştır, tüm dolma kalemlerinizi veya tükenmez kalemlerinizi sıkı ve güvenli tutar.Taşımak ve kullanmak için uygun.

ÇOK FONKSİYONLU.Çeşitli retro dolma kalemleri, stylus kalemleri, imza kalemleri, su kalemleri, tüy daldırma kalemleri, öğretim çubuğu vb.Depolamak için idealdir.

EN YÜKSEK KALİTE.Uzun ömürlü yüksek kaliteli metal kalem kutusu.İnce işçilik, su geçirmez, aşınmaya dayanıklı, paslanmaya dayanıklı, kompakt, hafif ve taşınabilir.Zarif vintage dolma kalem, stylus kalem, metal imza kalemi toplamak için idealdir.

HARİKA BİR HEDİYE.Mükemmel iş seyahat aksesuarı ve arkadaşlar, ofis kadınları/erkekler, gençler, erkekler, kızlar, öğrenciler, öğretmenler, sanatçılar, tasarımcılar için Noel, Yeni Yıl, Şükran günü, doğum günü, Yıldönümü için ideal bir hediye.Veya iş hediyeleri vb.İçin.

Şartname: Malzeme: Metal

Renk: Gümüş; Mor

Kasa Boyutu: Yaklaşık. 20x6x2. 2 cm / 7. 87x2. 36x0. 87 inç

Sünger Kalem Yuvası Boyutu: Yaklaşık. 14. 3x0. 9 cm / 5. 63x0. 35 inç

Ağırlık: Yaklaşık. 70g

Paket İçerir: 1 x Mini Metal Kalem kutusu

Not: 1.Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Malzeme : Metal
  • Kasa Boyutu : Yaklaşık. 20x6x2. 2 cm
  • Tip : kalem kutusu
  • Sünger Kalem Yuvası Boyutu : Yaklaşık. 14. 3x0. 9 cm
  • Marka Adı : ZHUTİNG'İN
  • Kaynak : Anakara Çin