Okul Malzemeleri

1 Takım Ahşap Kalem Geri Çekilebilir Tutucu İle Derin Delik İşaretleme Yapı kalemlik Metal, Ağaç İşleme İçin

₺398.10 ₺545.27
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w148331

Ağaç işleme için mükemmel set: Dahili kalemtıraş, 24x2. 8mm siyah dolum, 6x2. 8mm sarı dolum, 6x2. 8mm kırmızı dolum, kemer klipsli 1 x ağır hizmet tipi geri çekilebilir çekme kalemlik ve 1 büyük kapasiteli kalem kutusu(stil ve renk) ile 3 katı inşaat kalemi elde edersiniz rastgele, belirtilenleri kabul etmeyin) ; Bu mekanik ahşap kalem seti, marangozlar için işaretleme işini kolaylaştırır.

Yükseltilmiş Mekanik Ağaç İşleme Kalemi: Derin delikli yapı kalemi, diğer ağaç işleme işaretleyicilerinin ulaşamayacağı dar alanlarda işaretlemeyi kolaylaştıran 45 mm'lik ince bir uçla tasarlanmıştır; 3 renk yeniden doldurma, işaretleri farklı anlamlarla ayırt eder ve karanlık yüzeylerde işaretlemeye izin verir ;Yerleşik kalemtıraş, kalemi her zaman keskin tutacaktır hassas işler için; Marangozlar ve daha fazlası için mükemmel bir inşaat kalemi haline getirirler.

Ağır Hizmet Tipi Geri Çekilebilir Kalemlik: Ağaç işleme kalemliğinin ana malzemesi, aşınmaya dayanıklı ve kırılması kolay olmayan metaldir; geri çekilebilir çelik tel içeride ve ellerinizi korumak için yüzey kaplanmıştır; tel halat uzunluğu normalden daha uzun olan yaklaşık 27,5 inç/70 cm'dir. kalemlik, Günlük kullanım için daha iyi; Kalemi yaylı kalemlik ' e yerleştirin ve metal klipsi cebinize veya kemer halkasına takın.Kalemi çıkararak üzerinde bir işaret yapın

Büyük kapasiteli kalem kutusu: Yaklaşık 8x3. 1x2.3 inç (yaklaşık 20.1x7. 8 cm) büyük kapasiteli depolama, tüm ağaç işleme kalem setini saklayabilir; Kalem kutumuz dayanıklı, yırtılmaya karşı dayanıklı ve hafif olan Oxford kumaş malzemeden yapılmıştır; Kalem kutusu silgi ve zımba gibi küçük eşyaları ayırmanıza yardımcı olabilir. ; Ayarlanabilir cırt cırt sabitleme kayışı sadece kalemleri yerinde tutmakla kalmaz, aynı zamanda daha fazla kalem tutar; ağaç işleme kalemlerini saklamak için harika bir ek

Renk: Gösterildiği Gibi

Malzeme: Metal

Paket içeriği:

1 takım x inşaat kalem

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin