Takım Sporları

Katlanır Futbol Gol Taşınabilir Eğitim Gol Mini çocuk Futbol Hedef Net Kapalı Açık Hareketli Eğitim Oyuncak futbol topu

₺293.41 ₺858.98
  • Tanım
  • Yorumlar (2)
  • Ek bilgi
SKU: w4841

Belirleme :

Adı: Taşınabilir Katlanabilir Mini Katlanır Futbol Gol çocuk Futbol Hedef Net

Malzeme : 210D Oxford Kumaş Çelik Tel

Renk: Kırmızı + Siyah; Mavi + Siyah

Boyutu : 120 cm * 80 cm * 80 cm

Özellikler :

【Çok Fonksiyonlu Hedef】 2'si 1 arada tasarım(Çift kullanımlı Futbol Hedefi), Bir taraf sadece futbol,futbol için değil, beyzbol, hokey ve daha fazlası için de normal hedeftir.Diğer tarafın atış köşelerinin doğruluğu için 5 hedef alanı vardır.

【Kolay Açılır ve Taşınabilir】 Aletsiz anında açılır tasarım ve kaldırma.Hafif ve taşıması kolay.Katlanabilir ve serbest bırakılması için bir saniye, açılır tasarımla eğitiminize / uygulamanıza saniyeler içinde başlayın.

【Dayanıklı Malzeme】 Futbol hedefimiz su geçirmez, yırtılmaya karşı dayanıklı, temizlenmesi kolay ve çok daha dayanıklı güncellenmiş yüksek kaliteli 210D oxford kumaştan yapılmıştır.

【Mükemmel boyut】 Boyutu genişletin: 120x80x80 cm/ 47.2x31.5x31.5 inç.Çapı 40cm/16 inç yuvarlak saklama çantamızla taşımak için daha fazla yerden tasarruf edin. 4 sabitleme çivileri, güçlü vuruşlara dayanmak ve rüzgarı önlemek için futbol golünü yere sabitleyin.

【Çocuklar için güzel hediye】Sporla ilgilenen çocuklar için güzel bir hediye.Bu pop-up futbol golünü alın ve arka bahçenize koyun, böylece çocuklarınız tarlalarında vahşi koşabilirler.Sıcak İpucu :

Geçiş: 1 cm = 10mm = 0.39 inç

Sevgili alıcı, aydınlatma etkisi, monitörün parlaklığı, manuel ölçüm vb. Nedeniyle,

fotoğraf ve gerçek öğe arasındaki renk ve boyutta bazı küçük farklılıklar olabilir.İçtenlikle anlayabiliyorum umuyoruz!Teşekkürler!

Paket içeriği :

1 * Futbol net

2 * destek çubuğu

4 * Sabit zemin çivi

1 * Saklama çantası

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin. 2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz. 3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın

.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Marka Adı : NTZRX'İN
  • Şişme : No
  • Kaynak : Anakara Çin