Takım Sporları

Işlemeli Beyzbol Kapaklar Serin Nefes Kartal Ve Bayrak Camo şoför şapkası Ayarlanabilir kadın beyzbol golf şapkaları Açık Spor

₺28.87 ₺82.71
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w18441

Kamyoncu Kapaklarımız, kocalar, babalar, erkek arkadaşlar ve sağdıçlar için mükemmel dayanıklı malzemeden yapılmıştır.Şık bir bayrak baskısına sahip olan bu kapaklar, günlük kullanım ve geniş durumlar için çok yönlüdür.

Belirleme:

Adı: İşlemeli beyzbol şapkası

Malzeme: Mao Qing

Ürün Ağırlığı: yaklaşık 70g

Ürün Boyutu: yaklaşık 28x12x12 cm / 11.02x4.72x4. 72 inç

Desenler:

a: Kara Kartal Buğday Kulakları

b: Donanma Kartalı Buğday Kulakları

c: Kamuflaj Kartal Buğday Kulakları

d: Kara Kartal Bayrağı

e: Donanma Kartal Bayrağı

f: Kamuflaj Kartal Bayrağı

Ambalaj Listesi:

1 * İşlemeli beyzbol şapkası

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efektleri nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Dayanıklı ve Rahat: İşlemeli Beyzbol Şapkalarımız, aşınmaya dayanıklı güvenilir malzemelerden yapılmıştır ve şapkaların uzun süre dayanmasını sağlar.Rahat bir uyum için ayarlanabilir boyutlara sahip olan yüksek kaliteli malzemeler, aşınma ve yıpranmaya dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

2.Beyler için Kayda değer Aksesuar: İster kocalarınız, babalarınız, erkek arkadaşlarınız veya sağdıçlarınız için olsun, bu işlemeli beyzbol şapkaları her durum için en iyi hediyedir.Şık, konforlu ve dayanıklıdırlar ve benzersiz nakışlarla kişiliklerini gösterebilirler.

3.Göz Alıcı Kapaklar: Ön tarafta bayrağın güzel bir 3D nakış tasarımına sahip olan bu beyzbol şapkalarıyla ülkenize olan sevginizi gösterin; iyi bir yapıya sahip dayanıklı malzemeden yapılmıştır.

4.Günlük Tarzınızı Geliştirin: İster günlük bir tişört, kot pantolon veya spor giyim ile eşleştirin, bu işlemeli beyzbol şapkaları genel görünümünüze moda ve canlılık katacak, aynı zamanda sade ve zarif tutacaktır.

5.Tüm Hava Koşulları ve Çok Yönlü: İşlemeli beyzbol şapkalarımızla tarzınızı yükseltin ve her türlü hava koşulunda ve vesileyle korunmaya devam edin.Dağ tırmanışı, yürüyüş, kayak, bisiklet, motosiklet, koşu ve günlük hayata dayanacak şekilde hazırlanmış, görünümünüze bir kişilik dokunuşu katıyorlar.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin