Takım Sporları

Futbol Topu Eğitim Ayarlanabilir Eğitmen Elastik Kemer Naylon Kumaş Futbol Eğitmeni Solo Kemer Elastik Yardımcı fitness ekipmanları

₺24.03 ₺70.42
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w200350

Futbol Topu Eğitim Ayarlanabilir Eğitmen Elastik Kemer Naylon Kumaş Futbol Eğitmeni Solo Kemer Elastik Yardımcı fitness ekipmanları

Mermi Noktaları: 1、【Solo Antrenman için Mükemmel】: Soccer Kick Trainer, futbol, voleybol ve rugby gibi solo antrenman için mükemmel olan yeni ve gelişmiş bir futbol kickeridir.

2、【Ayarlanabilir Kemer】: Futbol tekme atma antrenörü bel boyutuna (33"-39") uyacak şekilde ayarlanabilir.Ve Futbol Tekme Atma Antrenörümüz, çocuklar ve yetişkinler için mükemmel futbol antrenmanı çocukları olarak kabul edilebilir.

3、【Geniş Kapsam】: Futbol Hokkabazlık Antrenörü, tekme, pas ve top sürme becerilerinde kolayca ustalaşmak için baştan ayağa futbol oynamanıza yardımcı olabilir.Ve farklı koşullarda kullanılabilir.

4、【Esnek Uygulama】: Futbol Antrenörü 3, 4 ve 5 beden için uygundur balls.It top kullanma, pas verme, dokunma ve refleksler gibi becerilerin geliştirilmesine yardımcı olur.

5、【Birden Fazla Matkap Alın】: Futbol Topu Kontrol Eğitmeni, hepsi tek bir tekme treni ile geçme, yakalama, hokkabazlık, top taşıma, atma gibi birden fazla matkabı geçmek için kullanılabilir.

Tanım:

Soccer Kick Trainer, futbol, voleybol ve rugby gibi solo antrenmanlar için mükemmel olan ve seçmeniz için harika bir hediye olabilecek yeni ve gelişmiş bir futbol vurucusudur.

Fe ature:

100 % yeni, kaliteli.

Futbolcuların pratik yapmasına, geçmesine, yakalamasına, hokkabazlık yapmasına, topu kontrol etmesine ve atmasına yardımcı olun.

Becerileri geliştirmeye yardımcı olun

Kaliteli tokalı ayarlanabilir kemer, rahattır.

Elastik bant, topu sıkıca bağlayabilen kalite ile sabitlenmiştir.

Belirleme:

Boyutu: yaklaşık 31 * 31 * 45 cm/12.2*12.2*17.7 içinde

Malzeme: Naylon (elastik)

Renk: Siyah

Ambalaj listesi:

1 adet * futbol tekme eğitmeni

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Şişme : No
  • Malzeme : Naylon (elastik)