Okul Malzemeleri

Hesap Makinesi, Okul Ofisi için 12 Haneli Ekran Şarj Edilebilir El Çok Fonksiyonlu Hesap Makinesi

₺319.12 ₺540.99
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w38399

[Not Defteri ile Hesap makinesi]: Bu finansal hesap makinesi, bu sorunu mükemmel bir şekilde çözebilen bir sıvı kristal yazı tahtası ile birlikte gelir.Çalışma ve iş verimliliğinizi artıran hesaplama, arama ve toplantı sırasında not alabilirsiniz.

[Sessiz Tasarım ve Not Kilitleme İşlevi]: Küçük hesap makinesi tuşları,rahat,su geçirmez,hassas ve sessiz hissettiren, diğer insanlara müdahale etmeyen yüksek kaliteli silikonu benimser, önemli notlarınızı kaydetmek için"kilitli"tuş işlevi silmeyi önler.Temel hesap makinesi,çocuklara ve kendinize mesaj bırakmak için mükemmel bir seçimdir ve finans,ofis,muhasebeciler,okul ve ev için 4 işlevli ipotek hesaplayıcısı ve vergi dönüşümlerini verimli bir şekilde gerçekleştirir.

[Hafif ve Taşınabilir ve Ekstra Koruyucu çanta]: Bu mini hesap makinesi 4 oz ağırlığındadır ve klavyeyi koruyabilen bir kapak kapağına sahiptir.Cebinize koyabilirsiniz ve bag.It taşınabilir, böylece istediğiniz yere taşıyabilir ve gerektiğinde hemen çıkarılabilir ve kullanılabilir.

[Sağlıklı ve Çevre Dostu]: LCD ekran, gözlerinizi koruyan mavi ışık olmadan tasarlanmıştır,Tek tuşla temizleme işlevine sahip yazma pedi, 50.000 kez yeniden kullanılabilir yazmayı destekler ve hesap makinesi kağıdı içermez, mürekkep ve toz içermez.Kağıt tüketimini azaltmak ve çevre dostu olmak.

[Mükemmel Pil Ömrü ]: Geleneksel ekleme makinesi hesap makinesiyle karşılaştırıldığında,masa hesap makinemiz, bir kerelik düğme pil yerine kendisine güç sağlamak için C tipi kablo uygular.

renk: Siyah

Malzeme: ABS

boyut: 150 x 90mm

Paket içeriği:

1 x Hesap Makineleri

1 x USB şarj kablosu

1 x İngilizce kılavuzu

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin