Okul Malzemeleri

3 adet Noel Mezuniyet Öğretmen İmi Taşınabilir Takdir Hediyeler Kadınlar İçin Teşekkür Ederim Okul Öğrencileri Eğitmen

₺106.56 ₺140.28
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w279304

Özellikler:

【Ne alacaksınız】 Pakette 3 adet yer imi alacaksınız, mükemmel işçilikle, bu büyüleyici yer imi şık ve özel görünüyor, kolye ile yer imi daha güzel ve canlı görünüyor, iyi bir seçimi kaçırmamanız için bir zorunluluktur.

【Güvenli Malzeme】 Yer imlerimiz, öğretmene minnettarlığını ifade eden kelimelerle kazınmış kaliteli paslanmaz çelik malzemeden yapılmıştır, pürüzsüz yüzey, kullanımı rahat, pas yok, alerji yok, solma veya deformasyon yok.

【Uygun Boyut】 Ürün boyutumuz 12x2. 5 cm/4. 72x0. 98 inç uzunluğunda ve genişliğinde, günlük kullanıma uygundur carrying.It günlük yaşam çalışmanız için iyi bir yardımcıdır.

【Özel Hediye Fikri】 Yer imlerimiz öğretmenler için Şükran günü hediyeleri, öğretmenler için sınıf hediyeleri, Öğretmenler için Noel hediyeleri, öğretmenler için toplu yer imleri olarak mükemmeldir.Öğretmeniniz okumayı seviyorsa, bu onun için harika bir hediyedir.

【Uygulanabilir Durumlar】 Yer imleri aşağıdakiler için iyi bir yardımcıdır reading.It en son okuduğunuz sayfayı açmak ve devam etmek uygundur reading.It hem işlevsel hem de elegant.It okuma kulüpleri, iş etkinlikleri, okul projeleri, sınıflar, kütüphaneler, okuma kulüpleri vb. Okuma etkinlikleri için kullanılabilir.

Özellikler:

Malzeme: Paslanmaz çelik

Renk: Şerit

Boyut (Yaklaşık.): (L x W)12x2. 5 cm / 4. 72x0. 98 inç

Paket içeriği:

3 adet x Öğretmen yer imleri

Not:

1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle 0.5-2 cm farklılıklara izin verin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Marka Adı : Hinmay'ın
  • Malzeme : Paslanmaz Çelik
  • Tip : yer imi
  • Kaynak : Anakara Çin