Okul Malzemeleri

100 ADET Ahşap Boş Yer İmleri Bitmemiş Ahşap Kitap İşaretleri Asılı Etiket Delikli ve Halatlar DIY El Sanatları Projeleri

₺441.14
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w35428

Paket içeriği: 100 adet ahşap boş yer imleri+ jüt halatlar, yeterli miktarda çeşitli DIY el sanatları yapma ihtiyaçlarını karşılayabilir.

Malzeme ve Boyut: Bu Boş yer imleri, yüksek kaliteli doğal ahşaptan, dikensiz pürüzsüz yüzeyden, çevre dostu malzemeden, dayanıklı ve kullanımı güvenlidir.Her ahşap yer imi yaklaşık 12x3.2 cm / 4. 7x1. 3 inçtir.

Tasarım: Her ahşap boş yer imi, dekorasyonu asmak için kullanılabilen delikli ve jüt halatlı asılı bir deliğe sahiptir.Etiketler, parti panosu, sınıf panosu olarak kullanmak için mükemmeldir.

DIY Eğlencesi: Her bitmemiş ahşap askı etiketi iyi cilalanmış ve boştu, tercihlerinize göre yüzeye boyayabilir, çizebilir ve yazabilirsiniz, daha sonra istediğiniz yere asılabilirler.Arkadaşlarınız ve aileniz için komik kişiselleştirilmiş hediyeler.

Geniş Kullanım Alanları: Hayal gücünüz ve yaratıcılığınızla boyayın ve tasarlayın, bitmemiş Ahşap Hediye Etiketleri kart yapımı, asılı aksesuarlar, hurda rezervasyonu, tabela yapımı, hediye etiketleri, fiyat etiketleri, ev dekorasyonu, doğum günü ,noel, cadılar bayramı ve düğün dekorasyonu vb.Için uygulanabilir.

Renk: ahşap rengi

Malzeme: ahşap

Boyutu: Kalın 2mm

Paket içeriği:

100 x Ahşap boş yer imleri+ Jüt Halatlar

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin