Okul Malzemeleri

Komik Şekilli Yer İmi Yenilik Parmak Noktası kitap ayracı Kırtasiye Yaratıcı Taşınabilir kitap ayracı Kırtasiye Kitap Severler İçin

₺4.28 ₺12.11
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w3012

Yenilik yer imi setimizle okuma oyununuzu süsleyin.Parmaklarınızın şekli ve renginden sevimli yer imleri yapın.Bu hafif yer imleri de solmaz, bu da onları uzun saatler okumak için mükemmel kılar.Dört yer iminden oluşan Noel setimizle şenlik ruhuna dalın.

Belirleme:

Ürün adı: Yenilik Yer İmi

Ürün malzemesi: PP

Ürün özellikleri: 4 adet / takım

Ürün boyutu: yaklaşık 15 * 2.8 * 0.5 cm/5.91*1.1*0.2 inç (tek boyut)

Ürün ağırlığı: yaklaşık 27g

Ambalaj Listesi:

Komik Yer imleri * 4

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğe renkleri resimlerden biraz değişebilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yenilikçi Çözüm: Yenilik Yer imi, ferahlatıcı bir okuma deneyimi için ihtiyacınız olan yenilikçi çözümdür.Sayfaları parmaklarıyla tutan insanların alışkanlığından kaynaklanan tasarım ilhamı, parmaklarınızın şekli ve renginden sevimli yer imleri oluşturmanıza olanak tanır.

2.Olağanüstü Performans: Sıkıcı yer imlerinden bıktınız mı?Esnek ve dayanıklı komik şekilli yer imimizle okuma oyununuzu yükseltin.Yüksek kaliteli PP malzemeden yapılmış, uzun ömürlü bir okuma deneyimi sağlayan herhangi bir kağıda solmaz veya zarar vermez.Herhangi bir kitaba mükemmel eğlenceli bir ek.

3.Travel Dostu Tasarım: Küçük, taşınabilir ve eğlenceli yenilik yer imleri.Nereye giderseniz gidin okumayı bir zevk haline getiriyorlar.Günlük okuma rutininize biraz eğlence katın ve istediğiniz zaman, istediğiniz yerde keyfini çıkarın.

4.Harika Hediye: Çocuklar için bu yenilik yer imleri, okuma zamanına biraz heyecan katmanın keyifli bir yoludur.Doğum günlerinde veya Noel'de bu eğlenceli ve yaratıcı yer imi ile arkadaşlarınızı şaşırtın.

5.Farklı Stiller: En sevdiğiniz romanları, ruh halinize uyacak şekilde çeşitli renklerde bulunan dört Parmak yer imi setimizle süsleyin.Her yer imi, kitaplarınızı güzelleştirmek ve okumayı bir esinti haline getirmek için benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin