Ev Geliştirme

Duvara Monte Duş Başlığı Braketi duvar duşu Kafa Montaj Deliksiz Duş Değnek Duş Hortumu Tutucu Açı Ayarlanabilir

₺28.50 ₺40.80
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w26216

Bu duş başlığı tutucusunun montajı sırasında duvar zarar görmez wall.To zevkinize göre duş braketinin yüksekliğini ve açısını değiştirebilirsiniz.Modern tarz banyo dekorunuzu tamamlayacak ve duşunuzu iyileştirecektir experience.It ihtiyaçlarınıza uygun çeşitli duş başlıkları ve hortumlarla kullanılabilir.

Belirleme:

Adı: Duvara Monte duş Braketi

Renk: Saydam gri, saydam yeşil, saydam mavi, saydam turuncu

Malzeme: ABS

Ağırlık: yaklaşık 85g

Boyutu: yaklaşık 8.5 * 8.5 * 5 cm/3.3*3.3*2.0 içinde

Ambalaj Listesi:

Duvara Monte Duş Braketi*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Deliksiz Tasarım: Duvara monte duş braketimizle, herhangi bir sorun olmadan kolayca takabilir ve sökebilirsiniz. tools.It duvara zarar vermeyen veya herhangi bir iz bırakmayan iz bırakmayan bir macun yöntemi kullanır traces.No banyo karolarınızda delik veya çivi açmanız gerekir.

2.Güçlü Yük Taşıma Kapasitesi Tasarımı: Duvara monte duş braketi, önemli bir yükü destekleyebilen güçlü, uzun ömürlü bir tasarıma sahiptir. weight.To duşun düşmesini veya kırılmasını önleyin, ayrıca artan sürtünme ve stabiliteye sahiptir.

3.Kolay Ayarlama: Bu duvara monte duş braketinin kurulumu ve kullanımı kolaydır.Duş başlığının yüksekliğini ve açısını, duş başlığınıza uyacak şekilde ayarlayabilirsiniz. needs.It farklı yükseklik ve tercihlere sahip insanlar için uygundur ve her seferinde harika bir duşun keyfini çıkarmanıza yardımcı olur.

4.Mükemmel İşçilik: Bu duvara monte duş braketi pürüzsüz ve shiny.It sade ve zariftir ve banyonuza ışık katabilir.Banyonuzun tarzına uyacak çeşitli renkler arasından da seçim yapabilirsiniz.

5.Geniş Uygulama: Bu duvara monte duş braketi ile banyoya veya lavaboya kolayca takabilir ve rahat bir duş veya saçın tadını çıkarabilirsiniz wash.It hayatınıza rahatlık ve rahatlık getirir.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kurulum Türü : Jel
  • Model Numarası : Duvara Monte Duş Başlığı Tutacağı
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Malzeme : Paslanmaz Çelik
  • Yüzey Bitirme : hiçbiri