Ev Geliştirme

Mini Fan Taşınabilir el fanı Düşük Gürültü 3 Hız Kişisel Küçük masa fanı Hafif Makyaj USB Şarj Edilebilir Fan Kız Kadınlar İçin

₺103.95 ₺208.09
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w33230

Özellikler:

Mini Tasarım: Taşıması kolay ve depolama için çantaya kolayca konabilir.

Kişisel fan tasarımı, benzersiz üst rüzgar, hafif seyahat, serin bir yaz için çantalarınızı serbest bırakmak için giyme hissi yok.

Ev, yurt odası, çalışma odası, kütüphane, oyun odası veya açık hava etkinlikleri için mükemmel mini sessiz fan.

Belirleme:

Malzeme: ABS

Boyut: 13.2 * 6.3 cm / 5.1*2.4 inç

Pil kapasitesi: 400 mAh

Fan dişli: üçüncü vites rüzgar

ambalaj listesi:

Mini el fanı*1

Şarj kablosu*1

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【3 Soğutma Hızı】 Mini fan şarj edilebilir ergonomik olarak tasarlanmıştır, fan rahattır ve cilde uyar ve herhangi bir şey olmadan giyilmesi kolaydır.weight.It 3 farklı hız verir, daha iyi sıcaklık regülasyonu için rahat bir hız ayarlayabilirsiniz .

2.【Mini Boyut ve Taşınabilir Taşıma】 Bu Kişisel Fan El Cihazları, istediğimiz zaman ve istediğimiz yerde kullanım için uygundur.Bu oyuncak herhangi bir yardım almadan çantada tutulabilir.Kolayca yanımıza alabiliriz ve herhangi bir yere kurulabilir.

3.【Genel Amaçlı Mini Fan】 Kişisel fan gürültüsü 15db'den az, ultra sessiz, hızlar ayarlanabilir, bu da soğumaya yeterlidir quickly.t.It ayrıca eşsiz bir üst rüzgar ve hafif seyahate sahiptir.

4.【Dahili Büyük Kapasiteli Pil Ömrü】 Mini fanın tamamen şarj olması yaklaşık kısa saatler sürer ve yaklaşık uzun sürebilir hours.It pil ömrünü uzatmak ve serinliği iki katına çıkarmak için dahili şarj edilebilir 400mAh bataryaya sahiptir.

5.【Uygulama Kapsamı】 Kişisel fan ev işi, yemek pişirme, okul, iş, şirket, inşaat işleri, spor salonu, iş gezisi, yaz eğlencesi, spor izleme, spor toplantısı, festival, barbekü (barbekü) için çok uygundur.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Numarası : Mini Fan Taşınabilir