Ev Geliştirme

Tuvaletler Temizleyici Taş Doğal ponza taşı Tuvalet Fırçası Hızlı Temizleme Taşı Uzun Saplı Banyo Aletleri

₺8.57 ₺23.29
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w41278

Tanım:

Ekstra Uzun Saplı Fırça: Bu yeni ekstra uzun saplı ponza taşı fırçası ellerinizi sudan ve lekelerden uzak tutar, ellerinizi korur ve tutması kolaydır ve geleneksel fırçalardan 2 kat daha iyi temizlik sağlayabilir.

Doğal Pomza Gücü: Tuvalet temizliği için pomza taşının doğal aşındırıcı gücünden yararlanın.Kireç, sert su lekeleri ve kalsiyumun en inatçı birikimlerini gidermek için idealdir deposits.It lekeleri çıkarmada en etkili yöntem olarak kimyasallara ve temizleyicilere tercih edilir.

Tuvalet Temizliği Basitleştirildi: Kullanımı kolay, çizik bırakmadan tek yapmanız gereken ponza taşını nemlendirmek ve tuvaletinizi yeni gibi parlak hale getirmek için düz bir çizgide hafif bir baskı uygulamaktır.Sapın ucu, depolamayı kolaylaştırmak için asılı bir deliğe sahiptir.

Çevre Dostu ve Güvenlik: Bu tuvalet kabı temizleme aracı, toksik olmayan,kokusuz ve BPA içermeyen, çevre dostu ve çocuklar, evcil hayvanlar, bitkiler ve su için güvenli olan doğal ponza taşı ve sağlam pp malzeme ile üretilmiştir, daha uzun süre dayanması için benzer ürünlerden %20 daha yoğundur ve daha iyi temizleyin.

Hepsi Bir Arada Temizleyici: Bu sadece klozetler için değil, Barbekü ızgaraları, Fayanslar, Fayans Harcı, Yüzme Havuzları, Küvetler ve Lavabolar için de ideal çözümdür.İki paketimiz, birini tuvalette kullanabileceğiniz ve ikincisini istediğiniz gibi saklayabileceğiniz anlamına gelir.

Özellikler:

Ürün adı: Temizleme Fırçası

Malzeme: Yüzen Taş、ABS

Boyutu: şekilde gösterildiği gibi

Renk: şekilde gösterildiği gibi

Paket içeriği:1x Temizleme Fırçası

Notlar:

1. Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

2. Manuel ölçüm nedeniyle 0.1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Fırça Tipi : Tek Kullanımlık Tip
  • Malzeme : Plastik
  • Kaynak : Anakara Çin