Oto Yıkama ve Bakım

Araba far restorasyon kiti 120ml otomotiv ışık restoratif sıvı otomobil ışık parlatıcı seti tamir kiti araba detaylandırma

₺152.94 ₺305.70
  • Tanım
  • Yorumlar (0)
  • Ek bilgi
SKU: w235885

Mermi Noktaları:

1.Sorun Sonlandırıcı: Bu araba far tamir sıvısını kullanarak sararma, oksidasyon, bulanıklık, çizik, kir, bulanıklık ve sarı sis gibi sorunları kolaylıkla ortadan kaldırın.Farlarınızın orijinal parlaklığını hızla geri yükleyin ve tekrar yeni gibi görünmelerini sağlayın.

2.Far Ömrünü En üst Düzeye Çıkarın: Araç farlarınızı tamir sıvımızla koruyun ve ömrünü 3 yılın altına uzatın.Net, parlak farları korumak ve sık sık değiştirilmekten kaçınmak için oksidasyona, sararmaya ve çizilmelere karşı dayanıklıdır.

3.Geliştirilmiş Performans: Onarım sıvımızla aracınızın far lenslerinin işlevlerinde devrim niteliğinde bir değişikliğe tanık olun, gelişmiş gece görüşü ve daha iyi sürüş deneyimi için şeffaflığı artırın.

4.Gelişmiş Dayanıklılık: Araç far tamir sıvımız, araç farlarınızın kullanımdan sonra 3 aya kadar uzun ömürlü, parlak bir yüzey elde etmesini sağlayarak daha uzun koruma sağlar.

5.Çok yönlü işlevsellik: Bu araba far tamir sıvısı sadece araba farları için değil, aynı zamanda elektrikli araçların, motosikletlerin ve diğer abajurlar için de uygundur vehicles.It ışıklarınızın netliğini ve parlaklığını dakikalar içinde geri yükleyebilir.

Tanım:

Yenilikçi far tamir cilamızla aracınızın farlarını canlandırın.Sadece 1 kullanımla, orijinal parlaklığı geri kazandırır ve şeffaflığı artırarak araç farlarınızın ömrünü uzatmaya yardımcı olur.Çok çeşitli modeller için uygun olan cilamız, herhangi bir araç sahibi için olmazsa olmazlardan biridir.

Belirleme:

1. Tipi: Araba Far Tamir Sıvısı

2. Ana maddeler: yenileme maddesi

3. Raf ömrü: üç yıl

4. Renk sınıflandırması: Araba far tamir losyonu 120ml

Paket listesi:

Araba Far Tamir Sıvısı*1

Yorumlarınızı Ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız

Yorumunuz*

İsim*

E-posta*

  • Ürün Ağırlığı : 120g
  • Özel Özellikler : Far Tamir Sıvısı
  • Kaynak : Anakara Çin
  • Model Adı : Araba Far Tamir Sıvısı